Time to print...

>> Thursday, June 25, 2009

Thursday (25 Jun 2009)

Hari ni Remy memulakan proses terakhir dalam penyediaan sebuah banner iaitu print Banner untuk Bloggers Gathering tu yg akan berlangsung dalam masa 2 hari lagi di Taman Tasik Titiwangsa, KL pada 28 Jun 2009 dari 9am hingga 12pm.

Ni lah wajah terbaru Remy, x sehensem dan x secute dulu (masa muda-muda) tapi boleh tahanlah kan?. Baju merah Remy pakai hari ni, merah tandanya berani kan, huhu...



Ni lah banner yg akan digunakan pada 28 Jun 2009 nanti, dalam proses print time ni dan sekarang ni dah siap utuk digunakan. Ukuran banner ni adalah 6 x 4 kaki, bertemakan PINK dan HITAM.

So kepada sesiapa yg pergi Ahad nanti, jumpa anda disana...

8 comments:

rizz June 25, 2009 at 2:46 PM  

wahh da print da kai plotter heh same cm kat opis rizz la remy

Hezesuze June 25, 2009 at 3:39 PM  

yeh2 banner da siap...tantek sgt..dr jauh ku lihat pink.....

Remy.com June 25, 2009 at 4:24 PM  

rizz,
tau x per, hehe...
jom print pic remy besar-besaran jom, huhuhu...

Remy.com June 25, 2009 at 4:25 PM  

kak heze,
dr jauh terlihat pink, itulah dier hehehe...

Chagall June 25, 2009 at 5:02 PM  

Serious suke tgk printing process untuk banner ni. Tapi nak wat cane, tak penah...nak tengok live. Hish!

Remy.com June 25, 2009 at 5:59 PM  

NK TGK LIVE?
dtg la cni, remy print kan live, nk print pic mc pun blh...

Chagall June 26, 2009 at 4:34 PM  

Hehehe....boleh je nak gi sane. tapi tak tau lagi bila nak peginye. MC? Hah! Lagi best!

Post a Comment