222 & MC for MJ

>> Wednesday, July 8, 2009



Rabu (080709)

Apa makna angka 222 bg entry hari ni yer?.

Sebenarnya angka 222 ni bermaksud umur Remy pada hari ni. Jangan terkejut yer, umur Remy bukannya 222 tahun tapi angka 222 ni bermaksud pada hari ni (08 July 2009) umur Remy telah mencapai 22 tahun dan 2 bulan. Terasa cepat masa berlalu, sekarang Remy dah semakin dewasa (tapi terasa yg Remy semakin muda dari semasa ke semasa, cewwah...).

Cukup sudah bercerita tentang umur Remy, sekarang Remy nak kongsi ngan kengkawan semua persembahan Mariah Carey semalam (070709) di Staples Center, Los Angeles, California sempena pemergian Michael Jackson. Harap kengkawan semua terhibur k, mmmuuuahh....

I'll Be There, tu lah lagu yg dinyanyikan oleh Mariah Carey dan Trey Lorenz. Suara MC time ni x berapa elok, maybe MC tengah sakit or sedih atas pemergian MJ, anyway persembahan yg diberikan cukup bertenaga, I Love You MC...

14 comments:

Chagall July 9, 2009 at 1:38 AM  

Betul tuh. Semalam nampak macam dia baru lepas nangis. Biasa la, lepas nangis kita takkan leh nak nyanyi 100 percent ok, tul tak? Tak pe. She's still the best of the best.

Te amo, MC!

Remy.com July 9, 2009 at 6:38 AM  

aah, MC dah minta maaf secara terbuka pasal suara dia arituh...

MC cakap dia x dapat thn sbb sedeh atas pemergian MJ, sooo sad...

rizz July 9, 2009 at 10:31 AM  

mletop mc mlm tu clust sgt hehe

Remy.com July 9, 2009 at 2:15 PM  

nuar,

































sekian, huhuhu...

Remy.com July 9, 2009 at 2:16 PM  

rizz,
mmg pun kn, meletop sgt mlm tu, jeles tgk...

huhu...

Remy.com July 9, 2009 at 2:16 PM  

hazzy ishak,
remy suka sgt MC, MJ pun Remy suka...

Eazy Izzuddin July 9, 2009 at 3:34 PM  

tgk2 jugak
tp sore die cam kureng skit

atty's July 9, 2009 at 4:06 PM  

sedap gilos bagi kty..mc nyanyi..maybe dia sedih..

Remy.com July 9, 2009 at 6:44 PM  

eazy,
cuber baca kat http:www.mariahdaily.com

kat situ ada MC g tau nper suara dia kurang time perform lagu tu, x semua org ok setiap masa kan, huhuhu...

Remy.com July 9, 2009 at 6:45 PM  

kak atty,
MC mmg sedeh time tu, tgk lah mta dia, bengkak (maybe sbb nangis)

Post a Comment