Anugerah Website Popular 09

>> Monday, July 20, 2009



Isnin
(200709)

Anugerah Website Popular 09 (AWP 09) ?.

Mesti pembaca Blog kesayangan Remy ni nak tau kan serba serbi tentang AWP 09 ni, dan mesti soalan-soalan seperti di bawah ni bermain di fikiran pembaca semua kan?

1. Anugerah apa ni?
2. Siaran langsung dari mana, TV3?
3. Bila akan berlangsung?
4. Siapa pengacara malam tu nanti?
5. Bertemakan apa, sbb nak upah designer ni...
6. Siapa jer yg tercalon?
7. Berapa kategori dipertandingkan?
8. Ada international artis ker, contohnya Mariah Carey diundang?
9. Remy datang x?

Huhu, semua soalan kat atas tu x dapat Remy jawab sebab AWP 09 ni Remy sendiri yg wat, wakakaka...

Disebabkan hari ni Remy agak kekurangan kerja (sebab semua dah wat semalam), maka AWP 09 ni lah hasilnya. AWP 09 ni adalah susunan website Remy sendiri, susunan mengikut website yg sering Remy on9 berada di atas manakala yg jarang berada di bawah. Untuk mengetahui website mana yg mengungguli untuk tahun 2009 ni, jom kita saksikan bersama k...

Pemenang bagi AWP 09 pada tahun ni jatuh kepada website "Bloggers" yg boleh dikunjungi melalui http://www.87remy.blogspot.com

Tempat kedua yg memenangi AWP 09 pada tahun ni jatuh kepada website "Tagged" yg boleh dikunjungi melalui http://www.tagged.com/remy87

Bagi tempat ketiga pula bagi AWP 09 pada tahun ni, pemenangnya jatuh kepada website "MySpace" yg boleh dikunjungi melalui http://myspace.com/remydotcom

Tempat keempat pula, pemenangnya adalah website "YouTube" yg boleh dikunjungi melalui http://youtube.com/remydotcom

Tempat kelima pula, pemenangnya adalah website "Twitter" yg boleh dikunjungi melalui http://www.twitter.com/remydotcom

Tempat keenam pula, pemenangnya adalah website "Friendster" yg boleh dikunjungi melalui http://www.friendster.com/remydotcom

Tempat terakhir @ ketujuh, jatuh kepada website "Facebook" yg boleh dikunjungi melalui http://www.facebook.com/remydotcom

Kepada website yg x dapat memenangi AWP 09 pada tahun ni, harap mencuba lagi pada tahun depan (2010) yer. Kita berjumpa lagi di AWP 10 pada tahun depan. Dan sebagai penutup majlis, marilah kita saksikan persembahan secara langsung (live) seorang Diva yg diterbangkan khas dari New York iaitu Mariah Carey dengan single terbarunya Obsessed, huhuhu... (berangan kuat nih).

12 comments:

aMir RaYYaN July 20, 2009 at 3:11 PM  

salam..wah grandzz nye award..hehhehehe....keep it up....yezzaa...

Blog Anuar Kamaruddin™ July 20, 2009 at 3:15 PM  

mesti ada rainbow carpet award nih kan :p

Remy.com July 20, 2009 at 3:23 PM  

amir,
mmg grandz kn?
thn dpan maybe live dr new york...

Remy.com July 20, 2009 at 3:24 PM  

nuar,
tu lah, x der yg sponsor...

nuar nak sponsor?
300 kaki tau...

rizz July 20, 2009 at 3:54 PM  

complete sume die ase kanzzzzzzzz hahaaa

Remy.com July 20, 2009 at 3:57 PM  

rizz,
semua ada termasuk 2 web tutttttt tp x leh g tau...

hahaha...

Namhkir July 20, 2009 at 4:42 PM  

whoa u have sume nih..byk mase nak maintain.

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 20, 2009 at 4:53 PM  

kemain wakakak sumer award jatuh pada remy sahaja wakakkaa

||| PöJìé PööH ||| July 20, 2009 at 7:01 PM  

erm, ada lagi la 2 3 website yg Remy lupa..
ngeeeee...

Remy.com July 20, 2009 at 7:46 PM  

rikh,
mmg perlu masa untuk mantain semua ni memandangkan remy sekarang ni bz mempromosikan album terbaru MC iaitu Memoirs of An Imperfect Angel, cewwah...

Remy.com July 20, 2009 at 7:47 PM  

q-la,
tu la sal, remy x sangka ketujuh-tujuh yg tercalon semuanya remy balon, huhuhu...

thanks 4 my fan, huhuhu...

Remy.com July 20, 2009 at 7:47 PM  

pojie,
huhu, mmg ader 2 website yg remy luper (or pura2 luper ni)

Post a Comment