Bakal Logo Blog Remy...

>> Friday, July 31, 2009



Jumaat (310709)

Hari ni Remy x banyak sangat kerja yg nak dibuat, so apa yg boleh Remy lakukan adalah menerjah blog kawan2 tanpa meninggalkan sebarang jejak dan online segala website yg Remy ada (MySpace, Blogger, Tagged, Facebook, Friendster, Twitter dan Youtube).

Sambil-sambil Remy membongkar laptop company ni, Remy ada juga mereka (create) beberapa logo yg x seberapa untuk dijadikan logo Blog Remy ni.

Di bawah ni adalah logo yg telah mencantikkan Blog Remy selama ni, dan akan digantikan dengan logo baru yg akan Remy cipta x lama lagi, huhu...

Di bawah ni pula terdapat beberapa (ada 20 jenis) bakal logo yg akan menggantikan logo lama diatas ni. Remy memerlukan bantuan kengkawan semua, anda hanya perlu klik pada picture di bawah ni dan ikut arahan yg telah diberikan, sangat mudah kan?

Thanks, Remy sayang korunk semua...
Mmmmuuuahhh...

11 comments:

DatinDiaries July 31, 2009 at 7:58 PM  

hi..remy....lama tak jengah kat sini...apa kabare

Blog Anuar Kamaruddin™ July 31, 2009 at 9:30 PM  

nak simple, no 7

nak diva, no 12

=D

Hezesuze August 1, 2009 at 10:50 AM  

no 2 & 11...simple x nmpak kraudet sgt....ekeke

aMir RaYYaN August 1, 2009 at 8:50 PM  

salam...remy..no 11 tau..pilih tau..hehehhe

Anonymous,  August 4, 2009 at 10:39 PM  

no 19...cantik...cool and ada unsur2 elegant....

Post a Comment