Dinner @ Burger King

>> Tuesday, July 21, 2009



Entry ni seharusnya di publish kan semalam (Isnin), tapi disebabkan terlalu banyak sangat entry yg Remy publish semalam maka Remy terpaksa draft kan dahulu dan publish pada hari ni (Selasa).

Isnin (200709)

Remy balik kerja pada pukul 9.00 pm semalam dan telah membuat janji temu dengan salah seorang Bloggers untuk dinner bersama, Bloggers tersebut adalah Amir / Amir Rayyan (nama Blog nyer). Bagi yg hendak mengenalinya dengan lebih mendalam serta terperinci bolehlah ke : http://seandairies.blogspot.com/ dan berkenalan lah dengan dia sebab dia memang peramah tapi pemalu, huhu...

Amir ambil Remy dari Alam Sentral iaitu tempat Remy praktikal dan kitorang terus menuju ke Section 13 Shah Alam (Amir drive) untuk makan malam aka Dinner dan lokasi yg dipilih adalah @ Burger King.

Ni lah dia, Amir Rayyan yg sangat pemalu. Tapi bila dah 10 minit banyak cakap lak and banyak topik yg diperbualkan.

Lihatlah betapa besarnya... Betapa besarnya burger k, huhu... Mulut Remy yg sexy ni pun x mampu untuk mengunyah burger tu, lain lah Ning Baizura...


Ni lah aktiviti wajib yg sentiasa Remy lakukan dalam setiap aktiviti seharian Remy kecuali buang air besar, huhu...

Kitorang berborak dan bercerita serta berimaginasi (cewwah) sehinggalah jarum jam menunjukkan pukul 10.45 pm, dan Amir sekali lagi sudi menumpangkan Remy ke Seksyen 3 (kedai mak) untuk ambil kereta kancil kecilku (baru lepas repair sebab bocor, lubang mana ntah Remy langgar, huhu...).

Thanks Amir couse sudi belanja Remy makan malam aka Dinner @ Burger King, sedap sangat sbb x yah kuar duit, huhu...

8 comments:

rizz July 21, 2009 at 12:12 PM  

ooo dating ngn amir rayyan ye clustttttt ekeke

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 21, 2009 at 12:27 PM  

adoaiiiii tetiba jer terasa cam nak makan burger huhuhuhu harus aku gegeh redah mCD nie wakakaka

Remy.com July 21, 2009 at 2:47 PM  

rizz,
huhu, dia yg ajak, remy x blh menolak kalo dah org nak bnjer, nyummy...

Remy.com July 21, 2009 at 2:47 PM  

q-la,
mkn lah, sedap tau mkn burger, kenyang dan sedap...

nyummy...
lapar ni, nk mkn aper erk?

Namhkir July 21, 2009 at 3:03 PM  

kalau free seme sedap.lol

Remy.com July 21, 2009 at 4:07 PM  

rikh,
betol tu, sedap ssangat kn?

Hezesuze July 21, 2009 at 9:17 PM  

clust! menshekik je kejenya ek...kikikiki

Remy.com July 21, 2009 at 11:30 PM  

kak heze,
nyummy, lapar lagi nih, huhuhu...

Post a Comment