Dinner @ McDonalds Sec 3

>> Saturday, July 25, 2009



Sabtu (250709)

Hari ni Remy bekerja seperti biasa, pada pukul 9.40 pm Remy punch kad untuk balik. Tapi sebelum balik, tetiba hati Remy tergerak untuk call Kak Heze Suze (nama sebenar) dan rupa-rupanya Kak Heze memang ada kat Shah Alam masa tu tengah teman anak-anak bermain di padang (dekat ngan Perpustakaan Shah Alam) bersama adiknya. Dah alang-alang Kak Heze kat sana, Remy pun pergilah ke sana untuk berborak-borak mengenai masa depan, cewwah...

X sampai setengah jam jumpa, Kak Heze ajak makan kat McDonalds section 3 sbb anak-anak Kak Heze dah lapar (penat berlari). Remy ngan Kak Heze sebenarnya nak berdiet tapi disebabkan selera makan pada malam hari yg x dapat dibendung kami terpaksa jua menyahutnya, huhuhu...

Remy & Kak Heze, sedap sangat makan sambil berborak kan?. Next time kita makan kat Pizza lak k sambil berborak and scanning...

Remy & Kak Heze di hadapan McDonalds section 3 Shah Alam, kenapa mata Remy berkilau ni?.

Habis jer makan, kitorang pulang lah ke rumah masing-masing untuk menunaikan perkara terakhir dalam kehidupan seharian seorang manusia iaitu tidur...

8 comments:

Hezesuze July 26, 2009 at 2:41 PM  

kak HEZE SUZE (nama sebenar) wakakaka

slalunye plan2 di saat akhir ni...twos je jadikan...suke3..

ishh hantu mana yg bgambo ngan akak ni...takut siut tgok mata camgitu...larikkkkkkkk

p/s tunggu bila remu nk banje akak plak....ekekke

Remy.com July 26, 2009 at 3:15 PM  

kak heze suze (nama sebenar),
tu lah, walaupun di akhir2 perancangan tapi ttp lancar seperti dirancang selama 30 thn, cewwah...

smlm remy nk bnjer akak x nk, huhuhu...

Blog Anuar Kamaruddin™ July 26, 2009 at 5:19 PM  

meriah makan tiap hari...pasni tukar jer nama blog kater...jalan2 cari mkn bersama remy tunku sabri :p

Remy.com July 26, 2009 at 10:19 PM  

nuar,
remy ada gak nk ubah nama blog jadi

"Jalan Jalan Makan Makan"


aka

JJCM.com

huhu...

rizz July 27, 2009 at 10:35 AM  

tetapp dating kann hahahaha

Remy.com July 27, 2009 at 10:57 AM  

opcoz ar, jgn jelez...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 27, 2009 at 2:26 PM  

tue mata ada makna tue wakakkaka

gegeh kan korunk wakakaka

remy tengku sabri katanya wakakakkaaka (gelak guling2 kat peha mamat da store wakakakaka)

Remy.com July 27, 2009 at 11:05 PM  

q-la,
ang keji nak gelak guling2 kat peha dia, peha dia khas wat remy jerk...

jaat ang, tampo gigi ang, dush...

Post a Comment