Konpiyus...

>> Thursday, July 2, 2009


Konpiyus yer entry hari ni, bukannyer putus fiyus yer cik Q-la and the gang sekalian. Kenapa yer Remy konpiyus and ttg apa yg membuatkan Remy konpiyus yer?. Untuk mengetahuinya, meh kiter lihat sesamer pic di bawah ni.


Dah tengok keenam-enam pic diatas tadi?. Semua nampak ensem?. Remy tau yg Remy ni ensem tp jgn lah puji depan remy k, hehehe...

Sebenarnya Remy tgh konpiyus mengenai berat badan Remy ni, petang tadi ada seorang kawan kolej terserempak dengan Remy masa lunch kat section 2 dan ayat yg membuatkan Remy terkejut adalah "Bila ko nak diet ni Remy, aku nengok badan ko samer jer dari dulu aka berisi". Lepas dengar jer ayat tu, remy mula berfikir "badan aku masih macam dulu ker?".

Habis jer makan, Remy terus ke tempat kerja dan bekerja seperti biasa sambil berfikir mengenai berat badan Remy sekarang ni. Setelah berfikir panjang, Remy telah membuat satu keputusan yg agak bernas bagi Remy iaitu Remy akan mula berdiet semula mulai esok setelah sekian lama berhenti.

22 comments:

Farhana July 2, 2009 at 10:55 PM  

Wakaka.. Memang hencem.. Tau daa.. Kan ke remy JJ.. Heehee.. =p

Kamu bikin gue juge konpiyus.. Cian yus.. Hak hak hak.. Tapi yer laa remy.. Konpiyus daa ni.. Maner ader gemuk.. Adoiyai.. Kalo kamu gemuk, ku ini apa??? Wahhh.. Tinggi sungguh penanda aras kawanmu itu tntang gemuk.. Haha..

Jom kita diet sesame.. Hik hik.. =p

Blog Anuar Kamaruddin™ July 2, 2009 at 11:17 PM  

nuar tgk remy steady jeh...remy nih suker tau dgr ckp org...y not tanya pandangan 'si dia' yg tersayang...si dia lebih memahami remy...

yg kawan ckp tuh, abaikan jeh...budak tu jelez lah tu tgk kehenseman remy yg makin membuak-buak skrg ni...hakhakhak...

Remy.com July 2, 2009 at 11:26 PM  

farhana,
jom diet sesamer...

hehe...

Remy.com July 2, 2009 at 11:26 PM  

nuar,
yerker steady?

si dia kater no comment tp remy x cayer sbb maybe dia juz nk jager hati remy, hua....

Namhkir July 2, 2009 at 11:50 PM  

diet tak kemane...trust me
i pakar diet.hahaha
u kna minum byk air and mmg kena exercise!

Remy.com July 2, 2009 at 11:55 PM  

rikh,
diet kemana, remy pkar pemakanan, hehehe...

air mmg remy byk minum, exercise tu yg lemah...

huhuhu...

daydeck86 July 3, 2009 at 1:12 AM  

cakap jer kat membe kolej ko tuh
"ada aku kesah" cak...cak...cak...
ahahahahahahhahaa

Duke Luce Dell'amore July 3, 2009 at 2:06 AM  

adoi!!
kamu ni terlalu obses pd berat bdn r dear...
jim rs berat kamu tu dh seimbang ngan tggi kamu..

xkn nk kurus cam uncle kot??
xyah r..jim lg suwoh uncle tmbah berat bdn ade r..kikiki..

b-boy July 3, 2009 at 8:40 AM  

mari bersama2 kita lancarkan kempen diet beramai2..hek3

Hezesuze July 3, 2009 at 8:52 AM  

wei! dah xyah nk kurus2 bagai...nnti cam jerangkung ler plak akak tgok nnti...

berat skrg da ok da...kalo dibandingkan 1st time kita jumpa aritu...this is the best...

p/s ke MC dera remy ni..hehe

Remy.com July 3, 2009 at 9:11 AM  

daydeck86,
hahaha, ada remy kesah?

cewwah, thanks...

Remy.com July 3, 2009 at 9:11 AM  

jim,
hehe, obses katernyer...

da ok erk skunk ni?

Remy.com July 3, 2009 at 9:12 AM  

b-boy,
jom kiter melaksanakan bersamer2, hehe...

Remy.com July 3, 2009 at 9:13 AM  

kak heze,
jerangkung aper erk?

explain plz,

p/s : MC x dera pun, MC suh mkn ader ar...

rizz July 3, 2009 at 9:18 AM  

bdn remy da ok r..yg ckp tusaje je dengki tuu..:p

Remy.com July 3, 2009 at 9:21 AM  

rizz,
mudah-mudahan yg ckp tu mmg dengki, yer ar remy kn ensem, wahahahaha...

atty's July 3, 2009 at 12:35 PM  

rasanya okej je brat badan remy..len ler kty nie..

tu ar remy makan kek sorang2 tak ajak..huhuhuhu

wAtashiwa Nemo-cHan July 3, 2009 at 8:23 PM  

remy buchuk bachin~~~~

kn nemo dh kater....
remy punyer bdn tuh dh okey ler....
sokong ajim-chan....
xkn nk jd plewood cm rizz...? ops~~ terkutuk plak...
muahahahah <-- xleh kater nuar~~~ kang pokcik tuh majuk.... ngeh ngeh....

nasihat nemo....
ape kater remy just tegapkan bdn....
br la nmpk sedap...

bygkan remy punya perut ader 6 bun yg pejal....
mau meleleh air liur haubby u...
muahahaha...
hakoo dh sewel

Remy.com July 3, 2009 at 8:25 PM  

kak atty,
nak ker kek tu, remy x mkn lg...

tp da dimkn oleh abg remy, nnti remy cek dlm perut dia k, huhuhuhu...

Remy.com July 3, 2009 at 8:26 PM  

nemo,
tegapkan?
x nk la, remy x nk ader bun, remy nak smooth like sutera, cewwah...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 6, 2009 at 5:19 PM  

ayat tak menahan puji diri sendirik kejiiiiiiiii wakakak tapi eloka rr tue saper laie nak puji kalau bukan diri sendiri kan wakakakak

member ang tue mata kero kot wakakaka aku nengok turun sikit badan aku tue... jgn jadi plewod sudehhhhhhh wakakaka

ya allah remy... jerangkung pun ang tak taw??? adoaiii aku dah bantai gelak kekuat dah nie wakakakak memang patut ang ikuti kelas bahasa dak2 putus fius lew wakakakak

Remy.com July 6, 2009 at 8:39 PM  

q-la,
kalo tau terangkanlah aper itu jerangkung, hah....

x tau kn?
huhuhu...

Post a Comment