Lunch ke-2 Remy diganggu...

>> Thursday, July 30, 2009



Khamis (300709)

Hari ni Remy lunch @ NR Tom Yam yg terletak di hadapan Alam Sentral (tempat Remy praktikal aka kerja) bersama Iwa pada pukul 3.30 pm. Iwa ni merupakan salah seorang kawan sekerja yg rapat dengan Remy, seorang yg lawak dan percaya jer apa yg Remy cakap walaupun ada sesetengah yg Remy cakap tu x masuk akal, huhu...

Remy makan Nasi Goreng Belacan & Telur Mata pada hari ni serta air Nescafe Ais untuk menyejukkan tekak yg telah pun sejuk akibat sinaran air cond, huhu... Setelah kekenyangan, Remy & Iwa ke tempat kerja untuk meneruskan semula job yang belum disiapkan lagi.

Tak sampai sejam lepas lunch ngan Iwa, cousin Remy iaitu Nadiah.com datang untuk mengambil business card yg dia tempah semalam dan mengajak Remy makan @ Kenny Rogers. Disebabkan Nadiah.com nak belanja, Remy pun x menolak walaupun perut masih lagi penuh dan belum sempat dicerna makanan sebelum ni.

Seperti biasa, masa makan x menjadi penghalang untuk kami bergambar. Sambil-sambil ambil gambar, Remy baru perasan yg ramai orang kat luar Kenny Rogers pandang ke arah kitorang. Maybe diorang semua kenal Remy and malu nak tegur kot, tu lah yg Remy fikirkan pada masa tu. Tapi apa yg Remy fikirkan tu sebenarnya salah, sebab kat belakang kitorang masa tu tengah dilakukan penggambaran yg diarahkan oleh Aziz M. Osman.

Pelakon lelaki kat atas tu adalah Fahrin Ahmad, tengah melakonkan watak yg diberikan. Time ni Remy x der mood sangat sebab semuanya tertumpu pada diorang (pelakon) sampaikan hidangan yg Remy minta lambat sampai, diorang x tau lagi siapa Remy ni, cewwah...

Hampir habis makan, tetiber Nadiah.com jadi x menentu sebab Idola dia tetiba muncul dan minta Remy ambilkan gambar. Siapa erk yg Nadiah.com minat sangat tu sampaikan hampir tercekik Remy dibuatnya suruh habiskan sandwich secepat yg mungkin?

Rupa-rupanya adik kepada Erma Fatimah iaitu Umie Aida, huhu... Ingatkan Mariah Carey ker tadi, kalau Mariah Carey dah lama Remy berlari nak minta bergambar.

Alang-alang dah ada depan mata, Remy pun ambil lah kesempatan untuk bergambar sama, huhu...

10 comments:

rizz July 31, 2009 at 9:41 AM  

wahhh umi aida kai tudung huhuuu

Namhkir July 31, 2009 at 10:42 AM  

kenny's...
rindu mknan die..mkn tu la today. hahaha

Remy.com July 31, 2009 at 11:43 AM  

rizz,
aah, umie pkai tudung, cute kn?

Remy.com July 31, 2009 at 11:43 AM  

rikh,
da mkn?
huhu...

sedap ker?

Hezesuze July 31, 2009 at 1:01 PM  

wah! gediks bgmbo ngan umie aida kekdahnye ek..

tu umi kai tdung pasal blakon or mmg da pakai tudung....ermm mayB da jd tunangan org so kene tuko imej ler..hehehe

woiiiii kuatnye ang melantak remy...da mkn nasi smpat laie terjah kenny rogers..ish ish ish...

p/s tau sbb pe remy skrg kuat mkn...huhuhuh

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 31, 2009 at 2:45 PM  

pergh!!! kemain kan bergambar ngan umi aida... lawa gak yek dia bertudung hehehehe

Blog Anuar Kamaruddin™ July 31, 2009 at 4:57 PM  

manis lah umie aida bertudung...eh remy tukar style rmbt! =D

Remy.com July 31, 2009 at 5:57 PM  

kak heze,
remy ikut jer sesaper yg ajak mkn sbb free huhu...

kak heze tau kn nper remy kuat mkn skunk ni?

huhu, ssshhhhh...

Remy.com July 31, 2009 at 5:58 PM  

q-la,
manis jer kn umie aida bertudung...

remy pon nk try ar esk time g kejer...

Remy.com July 31, 2009 at 5:59 PM  

nuar,
remy bkn tukar style rambut tp bangun lmbt and x sempat nk wat style...

huhu, ok juga kn?

Post a Comment