Lunch @ McD section 2

>> Monday, July 6, 2009



Isnin
(060709)


Hari ni kerja x berapa banyak sangat sebab semuanya dah dibereskan pada hari Sabtu lepas, so hari ni lah Remy ambil kesempatan untuk menggunakan scanner yang dah lama dah Remy x gunakan iaitu operasi mencuci mata. Dah namanya pusat beli belah, mestilah ada pelbagai jenis manusia di sini. Tapi ada seorang manusia ni yang membuat Remy terpaksa scan berulang kali, maybe sebab muka dia dah selalu keluar TV. Nak tau x saper orangnya?. Empunya badan yg Remy maksudkan adalah Ifa Raziah, yg telah lalu di depan Remy dan ingin menuju ke The Store (Ifa shopping kat The Store ker?).

Ok lah, kita tinggalkan cerita ttg Ifa Raziah k sbb Remy x sempat nak memanggil dia untuk bergambar dgn Remy ni.

Disebabkan dalam pukul 3.50 pm Remy ada masa yg boleh diluangkan sedikit lama daripada biasa, Remy ambil kesempatan untuk mengajak seorang kawan Remy iaitu Ayu untuk lunch sesamer @ McDonalds section 2 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan (lengkap sangat ker?).

Sempat bergambar semasa mencuci tangan @ McDonalds, hehehe...

Apakah yg Remy buat ni, adakah simbol janggut or simbol orang yg pemalu?

Ni lah masa yg dinanti-nantikan, masa untuk menggemukkan badan kembali, nyummy...

Lunch Remy hari ni adalah Big Mac Large Set (air Milo) dan 6 ketul Nuggets, dan Ayu makan Spicy Chicken Mc Deluxe Large Set (air Milo). Sambil makan, seperti biasa kalau dah jumpa Ayu ni mestilah mengumpat dan bergelak ketawa. Disebabkan Remy tengah time kerja, masa x boleh dilengahkan lagi dan habis jer mkn dan mengumpat, kitorang terus ke haluan masing-masing (Remy ofcoz ke tempat kerja) untuk mencari nafkah makan minum harian, cewwah...

8 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ July 6, 2009 at 8:52 PM  

mencari nafkah katenyer...praktikal sudeyh :p

Remy.com July 6, 2009 at 10:16 PM  

nuar,
hehe, samer jer...
dapat alaun tu jer yg mampu tanggung sara hidup remy ni...

hehe...

rizz July 7, 2009 at 12:48 PM  

cedapnye mek d..kemen full ngn kentang goweng ekekkee

Chagall July 7, 2009 at 12:54 PM  

Herm...syok ar makan McD. Belanja!!!

p/s: Tak malu tul Ace ni. Kenal pun tak, nak suh belanja lak??? Herm...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 7, 2009 at 4:00 PM  

x leh tahan pic wkaakkaka sorry lew tak leh nak lunch samer... giler ang kajang-shah alam... dah lew rehat jam 1-2 jer silap2 aku just lalu jer ler wakakaka

Remy.com July 7, 2009 at 5:28 PM  

rizz,
mmg sedap sesangat...

jgn jeles k, huhuhu...

Remy.com July 7, 2009 at 5:28 PM  

chagall,
mmg x malu pun, larrriiiiiikkkk

Post a Comment