Lunch @ Nando's

>> Wednesday, July 15, 2009



Rabu
(150709)

Disebabkan hari ni Remy start berdiet, so hari ni Remy makan ditempat yg sungguh sihat dan berkhasiat makanannya iaitu di Nando's (sihatkah?) yg bertempat di SACC Mall Shah Alam. Dan setiap kali Remy ke mana-mana terutama makan (lunch) mesti ada bodyguard yg menjaga keselamatan Remy, biasa ar keselamatan PA Mariah pun harus dijaga dengan ketat sebab semua rahsia MC ada di tangan Remy ni, huhuhu...

Hari ni Remy lunch sambil ditemani Hairani, kawan Remy yg suka bergambar tu. Tapi kali ni gambar dia kurang sbb disabotaj oleh Remy, wahahaha...

Habis jer makan kat Nando's, Remy dan Hairani terus ke tingkat atas SACC Mall untuk membeli coklat Cadburry yg sangat menyihatkan, huhuhu...

Dan seperti biasa, adegan bergambar setelah selesainya sesuatu agenda. Dalam picture ni Remy dalam perjalanan ke Alam Sentral untuk menyambung kerja yg masih tertangguh, jom kita bekerja sungguh-sungguh... Owh yer, kat belakang tu Hairani yg ambil kesempatan untuk enterprem sekali, pandai betul dia cari jln untuk bergambar sekali yer, huhu...

Kesimpulan untuk hari ni, nampak gayanya x menjadi lah niat Remy untuk berdiet.

10 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ July 15, 2009 at 4:28 PM  

takde maknenyer berdiet...chait! :p

El-Zaffril July 15, 2009 at 4:35 PM  

Haish... mana ade orang diet makan nando's... orang kalau nak diet makan hotel buffet... melantak banyak2... baru la dapat body kurus... hehehehhe

nota kaki: bila agaknye remy nak bagi harga cawan tu erk... jenuh tunggu ni

Namhkir July 15, 2009 at 8:46 PM  

kate tak nak post dah lunch???

atty's July 15, 2009 at 9:42 PM  

wahahaha..remy sok leh cont diet k.

Eazy Izzuddin July 15, 2009 at 11:14 PM  

hik3
diet di nandos..
hiks
xD

Remy.com July 16, 2009 at 12:14 AM  

nuar,
huhu, tau x per...
geramnyer...

nak diet...

Remy.com July 16, 2009 at 12:14 AM  

el,
buffet?
perli nmpk?

alamak, luper lak ttg harga tu, esk remy tanya k...

huhu, sorry...

Remy.com July 16, 2009 at 12:15 AM  

kak atty,
ok, esk remy continue k, huhu...

Remy.com July 16, 2009 at 12:15 AM  

rikh,
huhu, cubaan sebagai seorg insan yg suka mkn ni mmg ssh...

hari2 ader jer selera bru, huhuhu...

Remy.com July 16, 2009 at 12:16 AM  

eazy,
yup, jom berdiet di McD esk...

Post a Comment