Lunch @ Pizza Hut

>> Tuesday, July 14, 2009


Isnin (130709)

Entry ni sepatutnya Remy publish semalam tapi disebabkan kebizian yg melanda semalam, maka terpaksalah Remy publish pagi ni (140709).

Semalam Remy lunch @ Pizza Hut yg bertempat di SACC Mall Shah Alam bersama Ayu & Hairani (2 orang sahabat Remy dari kolej). Kitorang dapat lunch pada pukul 4.30 pm, rasanya dah bukan lunch tapi mkn petang dah (menci betul sebab asik lunch lewat, x dapat nak scanning2 masa makan tu).

Sambil menunggu Ayu yg sentiasa lambat tu, Remy & Hairani sempatlah berposing dalam kereta kancil kecilku itu dan inilah hasilnya...

Hairani ni memang gila bergambar, setiap saat mesti ada bunyi flash tapi malangnya sbb semua gambar dia x menjadi (dia x fotogenik mcm Remy, huhu...)

Ni lah jadinya kalau Pizza yg di order lambat sampai, Remy x suka servis kat sana sebab staff x ramai dan hidangan lambat sampai, menci...

Walaupun lambat, tapi hidangannya sungguh menyelerakan, nyummy...

Remy nak wat pengumuman, mulai hari ni Remy akan kurangkan entry mengenai Lunch sebab Remy sekarang on diet, asik mkn jer nanti meletup lak usus-usus Remy ni...

11 comments:

wAtashiwa Nemo-cHan July 14, 2009 at 1:06 PM  

eiks?
on diet?
cepuk kang....
ader yg kene tembakan lemak nieh kang....
bkn dh kurus keh?
pe kes nk diet?

Remy.com July 14, 2009 at 2:42 PM  

nemo,
byk sgt mkn la minggu ni, skunk da tambah 0.3kg, risau ni, huhuhu...

Remy.com July 14, 2009 at 2:42 PM  

amboi nuar,
batu api nampak, huhuhu...

cepuk nuar kang, huhu...

Namhkir July 14, 2009 at 3:59 PM  

dieeet?
bukan ckp sejak aritu lagi ke?

atty's July 14, 2009 at 9:40 PM  

alor remy takyah diet2..leh geng ngn kty..ekekekke

||| PöJìé PööH ||| July 15, 2009 at 9:21 AM  

pizza??
jeles!!!
mencik!

p/s: cantik header dia..

Remy.com July 16, 2009 at 12:12 AM  

rikh,
huhu, aritu x jadi...
sekarang pun x jadi, mcm2 dugaan...

Remy.com July 16, 2009 at 12:12 AM  

kak atty,
nak nak nak...

Remy.com July 16, 2009 at 12:13 AM  

pojie,
jeles lg k, remy suka klo pojie jeles...

huhu...

Post a Comment