Lunch wif my family @ TS

>> Thursday, July 23, 2009



Rabu (220709)

Semalam Remy have lunch ngan family Remy yg dah lama Remy x jumpa sebab kerja aka praktikal. Rindu sangat pada mereka sebab telah menjaga Remy dari kecil dan sentiasa memberi Remy tempat untuk bermanja.

Haha, saja jer nak wat gempaq kat intro tadi. Sebenarnya semalam Remy lunch ngan Wanie aka Nenek & Nuar aka Atuk bersama Acha Septriasa (nama tipu) dan buah hati Wanie, huhu...

Perjumpaan aka Lunch tersebut seharusnya bermula pada pukul 1 pm tapi Remy tiba pukul 1.30 pm, biasalah Remy ni kalau x lambat memang x sah. Remy lambat tiba sebab ada 3 masalah iaitu :

1. Remy kerja,
2. Train lembap, dan
3. Salah dengar.

Alasan ketiga tu yg x leh blah kan, Remy dengar kat Pavilion tapi sebenarnya kat Times Square, huhu... (nasib baik Wanie call masa Remy dalam perjalanan ke Pavilion).

Setiba jer Remy kat Times Square, terus Remy menuju ke Restoren Penang aper ntah (luper lak nama dia). Sampai jer kat Restoren tu, Remy terus jadi takut dan sesangat pemalu sebab ada 2 orang yg Remy x berapa kenal tapi Remy memberanikan diri untuk mendekati dan duduk kat meja tu. Baru jer duduk bermulalah adegan Prinsipal (Wanie) menegur pelajar (Remy) sebab Remy lambat, tapi tu hanyalah lakonan dan gurauan sahaja.

Untuk mengetahui apa yg kami lakukan di sana ketika lunch, lihatlah gambar-gambar dibawah ni sebab ada kerja yg belum Remy siapkan, hehe...


To Nuar, Happy Birthday walaupun masih awal lagi. Harap Nuar suka hadiah yg Remy bagi tu, walau x seberapa tapi ikhlas dari hati dan sanubari Remy terutama kata-kata dalam kad tu.

To Wanie, thanks sebab belanja kitorang lunch. Best sangat jumpa Wanie dan insan tersayang, harap dapat berjumpa lagi di lain hari dan waktu (jgn lupa jemput Remy masa majlis Nasi Minyak k).

10 comments:

Duke Luce Dell'amore July 23, 2009 at 8:24 PM  

Yasmin Ahmad blum meninggal syg oi..

Blog Anuar Kamaruddin™ July 23, 2009 at 9:09 PM  

tima kaseh banyak2 remy tuk adiah beriben kan pelangi ituh... :D suker2...

Hezesuze July 24, 2009 at 12:05 AM  

aik! bknke besday nuar lmbat lagik ni...tetiba raikan awal...pe kes??? wakakaka

* maap dipinta coz mmberi mklumat yg salah about yasmin ahmad...beliau masih koma laie lom meninggal....

Remy.com July 24, 2009 at 1:44 AM  

jim,
ok, thanks...

nk kna kak heze ni, org tu koma dikatakannya meninggal, tersedak yasmin kat hospital tu...

Remy.com July 24, 2009 at 1:45 AM  

nuar,
mmg tu yg nk remy sebenarnya...
huhu...

sbb masuk jer kedai tu ternmpk terus reben tu, cantik kn?

Remy.com July 24, 2009 at 1:45 AM  

kak heze,
sambut awal sbb nk bg nuar cepat tmbh sethn, huhuhu...

miss jiejie July 24, 2009 at 2:08 AM  

hyeee²
lambat asal selamat !!heheheh
Acha name tipu yee..hihih..

rizz July 24, 2009 at 9:52 AM  

shanntekk hadiah tuk nuar tu hehehhehe

Remy.com July 24, 2009 at 12:18 PM  

miss jijie,
biar selamat asalkan lmbt kn?

huhu...

nk minta autograf arituh tp segan, huhu...

Post a Comment