Lunch @ ... with ... ?

>> Friday, July 17, 2009



Jumaat
(170709)

Hari ni Remy masuk kerja lambat sikit sebab nak kena jumpa Dr Chu kat Klinik Ko di Bukit Bintang. Dah lama rasanya x ke klinik tu sebab kebizian yg melanda sekarang ni, dah 2 bulan rasanya x pergi dan kulit Remy dah dahagakan suntikan dr Dr Chu, jadi hari ni Remy minta datang lambat sikit dari company tempat Remy kerja aka praktikal.

Disebabkan masih awal lagi untuk berjumpa Dr Chu dan time lunch dah tiba, seperti biasa perut Remy yg comel ni perlu dimanjakan. Mangsa Remy hari ni bukannya Ayu ataupun Hairani, tapi Nemo yg sangat comel, gebu dan manja, huhuhu...

Mula-mula jumpa, Nemo telah dikenakan oleh Remy kat depan kedai video Speedy (Nemo tetap akan kena ngan Remy setiap kali jumpa k, wahahaha...). Rindu sangat ngan Nemo sebab dah lama x jumpa dia, makin berseri jer Remy tengok Nemo sekarang ni.

Nak tau kat mana kami berdua lunch?. Disebabkan Remy tengah berdiet ni, Remy ajak Nemo lunch @ Carls Jr hari ni, bertempat di Pavilion.

Lihatlah wajah Nemo yg berseri-seri ni, adakah disebabkan bantuan pantulan cahaya ataukah real?

Aik, kat Carls Jr ada jual fish ball ker?. Huhu, ni Remy beli masa dalam perjalanan nak ke KL. Dalam beg Remy ada macam-macam makanan antaranya air Bliss, Sosej dan burger Subway, Nemo menjadi saksi, huhu... (semua ni untuk bekalan ketika lapar jer k)

Nemo memang seorang nurse yg berdisiplin, lunch pun pakai pakaian uniform sampaikan cair coklat yg Remy bagi sebab Nemo letak dalam poket dia.

Jom makan, kita berdiet dengan memakan kentang goreng. Burger x dimakan oleh kami berdua sebab dah kekenyangan hanya dengan mengunyah dan menelan kentang goreng.


Tak sah sesebuah perjumpaan tersebut kalau x diakhiri dengan sesi penggambaran yg dilakukan di mana-mana sahaja yg kami suka...

12 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ July 17, 2009 at 9:59 PM  

hehe...nemo cover uniform yer...hikhikhik ;)

wAtashiwa Nemo-cHan July 17, 2009 at 11:42 PM  

cik nuar oit~~~
harus ler cover uniform....
sekeh dahi tuh kang....
serik dh hakoo nk beruniform merata2...
org pndang slek ajer....
mencik....

weh remy bachin....
muker nemo mmg berseri haper...
cheh....
muahahah....

luper lak...
thanks 4 the choc...
mmg sedap....

ko mmg sengaje khan remy....
dier nk diet....
dier tarah la hakoo mcm2...
sumbat sat-neker-mender dlm tangki yg sedia ada besar nieh...
lama2....
dier chekeding...
hakoo plak yg mcm tong~~~~

HUH!!!!!!!!!

Remy.com July 18, 2009 at 6:10 AM  

nuar,
aah, nemo cover uniform sampai cair coklat yg remy bg...

panas btol badan nemo, huhuhu...

Remy.com July 18, 2009 at 6:11 AM  

nemo,
huhu, remy sentiasa akan mncari teman untuk menemani remy mkn, kenyang kn?

atty's July 18, 2009 at 11:33 AM  

remy ye ke diet tu..nampak cam balun burger 2 ketui je.

rizz July 20, 2009 at 9:53 AM  

wahh kemenn jupee nemoo ekkekee

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 20, 2009 at 4:56 PM  

mana lew ang kutip dah nemo neh wakakakak lama x gomol2 ngan nemo wakakakak keji coklat simpand alam poket wakakaka

Remy.com July 20, 2009 at 7:43 PM  

kak atty,
huhu, 1 jer ar remy mkn...
sampi ati...

Remy.com July 20, 2009 at 7:44 PM  

rizz,
nemo tuuuu...
nk sgt jumper remy, huhuhu...

Remy.com July 20, 2009 at 7:44 PM  

q-la,
tu la sal, ader ker patut dia letak coklat dlm poket, dah tau badan tu hangatttttt

||| PöJìé PööH ||| July 20, 2009 at 9:43 PM  

Remy kantoi xsembahayang Jumaat!
Ngeh³..

Remy.com July 20, 2009 at 11:15 PM  

pojie,
remy datang bulan mengambang, huhu...

pojie ni sajer jer tau wat kantoi...

Post a Comment