Lunch @ .....?

>> Thursday, July 16, 2009



Khamis
(160709)

Hari ni Remy lunch di mana yer?.

Hehe, sebenarnya hari ni Remy x lunch kat mana2 pun sebab pic di bawah ni dapat memberitahu sebabnya kepada pembaca semua...

Remy dah semakin gemuk, cuba tgk pipi Remy semakin gebu sekarang ni. So Remy ambil keputusan untuk minum minuman yg berkhasiat jer seperti gambar di bawah ni, gambar atas ni Remy hanya berposing ngan minuman Hairani sebab botol air tu menarik, sooo sexy...

Ni lah air yg Remy minum pada hari ni, sangat best sebab ada campuran aloe vera bersama blackburry, nyummy...

10 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ July 16, 2009 at 6:11 PM  

alah, tak lunch pong nnt dinner makan jugak kan? 2 kali ganda kan? kikiki ;) sajer bakar semangat nih :p

Remy.com July 16, 2009 at 6:36 PM  

nuar,
jahat, tau tau jer yg remy nk dinner mkn mcm2 mlm nih...

atty's July 16, 2009 at 7:18 PM  

wah..remy.kty tgk..dah tak gebus dah pipi tuh..ekekeke..

Farhana July 16, 2009 at 9:44 PM  

Alaaaaa.. Remy tidak aci tau.. Aritu kato nak diet sesame.. Haaa.. Nih tengok makan mcm2.. Kepsi, mcd, pizza, nando's.. Uwaaaa.. Sungguh the tak aci.. Hurrmmm.. =(

Bgus.. Minum tu aje slama 3 bulan, pasti kurus.. Kih kih kih.. =p

*heran.. maner ade gemuknye.. remy tgk diri remy guna kanta pembeso ekk? =p

rizz July 17, 2009 at 9:03 AM  

cedapp! nak gakk ekekkee

Hazzy Ishak July 17, 2009 at 12:47 PM  

remy dah temban!ngeee
welcome to da club...

psssttt cantek ar gmbr MJ kat atas tuhh...

Remy.com July 18, 2009 at 6:08 AM  

kak atty,
yerker?
huhu...

cute kn?

Remy.com July 18, 2009 at 6:08 AM  

farhana,
luper lax nk diet sesamer...

huhu, jom start diet sesamer blik k...

Remy.com July 18, 2009 at 6:09 AM  

rizz,
nk gak?
no way, huhu...

Remy.com July 18, 2009 at 6:09 AM  

hazzy,
thanks, dapat gak join...

Post a Comment