Mariah at "Obsessed" Video Shoot...

>> Thursday, July 2, 2009


Di bawah ni adalah picture terbaru Mariah Carey yg sempat Remy shoot masa Remy ke New York minggu lepas, hehe.

Picture ni diambil semasa Mariah Carey sedang membuat rakaman untuk Video Klip "Obsessed" daripada album "Memoirs Of An Imperfect Angel" yg akan dilancarkan pada bulan Ogos 2009.

MC still cantik walaupun dah berusia 39 tahun, love you MC...

Antara scene yg akan dimasukkan dlm Video Klip "Obsessed".

MC tetap dengan Jack, jelesnyer... Kalaulah Jack tu Remy, hehe...

Saper pulak 2 orang mamat kat atas ni?. Jgn terkejut, sebenarnya 2 orang mamat kendu kat atas ni adalah MC setelah di make up, comel kn?

MC diberi penerangan oleh Brett Ratner, direktor yg bertanggungjawab dlm menghasilkan Video Klip "Obsessed" ni.

Macam dalam cerita Shopaholic kan?. Scene ni pun akan dimasukkan, x sabarnya nak tgk hasilnyer...

"I'm a Queen, I'm an Angel, hahahaha....", macam tu lah kot kata-kata MC time ni...

10 comments:

rizz July 2, 2009 at 9:21 AM  

vougenye mc hehe smpai le ni rizz xdgr lg la lgu bru die..xde ponn kt radio ekekee

Hazzy Ishak July 2, 2009 at 10:11 AM  

perrrhhhh i want her bod. mantap!!

Blog Anuar Kamaruddin™ July 2, 2009 at 10:52 AM  

ulasan dari majalah remy.com bagi ruangan artis luar negara yg menampilkan MC :p

Namhkir July 2, 2009 at 11:27 AM  

hahaha..kesian eminem.but relapse pun byk kutuk mimi.lol

Remy.com July 2, 2009 at 12:16 PM  

rizz sengal,
x dgr aper?
ader kat blog remy ni, x dgr lagu ker time buka or speaker rosak?

tiap hari remy dgr kat 95.8 fm, ni yg nk kna rizz ni...

dussshhhh....

Remy.com July 2, 2009 at 12:16 PM  

hazzy,
wanna her body?

ofcoz u can, jg pemakanan k, huhuhu..,.

body mc mmg mantap, prrrr....

Remy.com July 2, 2009 at 12:17 PM  

nuar,
hehe, ni keluaran terbaru kan, da beli?

hanya dijual di Pavilion jer, smlm pun dah 900,000 buah da habis dijual, skrg tgh cetak lg 1,000,000

Remy.com July 2, 2009 at 12:20 PM  

rikh,
biarkan jer mereka...
mimi seorang yg penyabar dan berfikiran terbuka...

mcm remy, kn?

Hezesuze July 2, 2009 at 1:48 PM  

laaa nape gi obesi x ajak akak...nk sgt jumpa ngan MC tu...gerammm bangat ngan tetek dia...wakaka

suke ngan lagu baru dia...besh!

Remy.com July 2, 2009 at 9:16 PM  

kak heze,
x ingat erk?
kn remy da ajak, remy suh burung merpati putih remy tolong hantarkan surat kat kak heze, x dapat ker?

maybe burung merpati tu demam kot, huhuhu...

Post a Comment