Mini Gathering @ Taman Tasik SA

>> Sunday, July 26, 2009



Ahad (260709)

Hari ni ada sebuah perjumpaan yg serba sederhana diadakan antara kami Bloggers sempena keberangkatan Cik Anis x lama lagi ke Jitra Kedah dalam misi menyambung pembelajarannya, aminnn...

Antara yg hadir adalah :

1. Remy.com (opcoz ar sbb Remy wat entry ni, huhu...)
2. Kak Heze serta anak-anak
3. Eazy dan adiknya (photographer kami)
4. Cik Anis Galaxy aka Kak Rose (miss u...)
5. Mista Rizz
6. Mista Pojie & Ehem, huhu...
7. Q-la (lambat tp ttp cool)
8. Mista Rhudy

Remy & Kak Heze tiba di lokasi kejadian pada pukul 4.30 pm (Eazy da dtg awal dah). Sementara menunggu, seperti biasalah kami bergambar memandangkan ada photographer kat sana (adik Eazy, huhu...). Entry kali ni merupakan entry bergambar, jadi lihatlah gambar-gambar di bawah ni k.

Habis jer perjumpaan kat Taman Tasik Shah Alam, Remy, Kak Heze, Rhudy & Q-la ke McDonalds Section 3 untuk menyejukkan badan.

Thanks to Rhudy sebab belanja kitorang makan sate kajang, ngidam Rizz dah dipenuhi (kata Q-la). Heppi sesangat sebab dapat jumpa korang semua, mmmuuuahhh...

Thanks to Pojie sbb bagi Remy hadiah gak, suka sangat pic triple of us, hehe...

Thanks to Kak Heze sebab sudi ambil Remy dari Alam Sentral, next time ambil lagi k, huhu...

Thanks to Q-la sebab teman Remy cari boxer walaupun boxer yg dicari x jumpa tapi kita dapat tengok something kan?. Cutenyer...

19 comments:

Namhkir July 27, 2009 at 9:23 AM  

good luck cik anis *erk mcm kenal.lol*

Hezesuze July 27, 2009 at 9:41 AM  

mak aikkkkk berderet gambo uols! gegeh kan remy letak picca2 gediks weols....huhuhu

pepun all picca tantek2 kan kan....(tgokler camera sape) wakakaka

rizz July 27, 2009 at 10:41 AM  

haha bderet gmbo..adoi cm pelik je gaya rizz wekk

Blog Anuar Kamaruddin™ July 27, 2009 at 10:43 AM  

manis bertudung litup cik anis kiter...

btw, both remy & ritz outfit kewl bebeh! simple tapi menarik! ;)

Remy.com July 27, 2009 at 10:59 AM  

rikh,
good luck to cik anis, menimba ilmu lebih tinggi...

rikh bila?
meh remy bnjer burger king...

Remy.com July 27, 2009 at 11:00 AM  

kak heze,
berderet kn, tgk la camera saper, kan camera remy tu...

huhu...

lariiiiikkkk...

Remy.com July 27, 2009 at 11:00 AM  

rizz,
gaya rizz gaya supermodel, kitorang jer simple kn semua?

huhuhu...

Remy.com July 27, 2009 at 11:01 AM  

nuar,
mmg manis cik anis diliputi tudung...

remy nyer outfit simple jer, rizz very the supermodel, huhuhu...

||| PöJìé PööH ||| July 27, 2009 at 11:36 AM  

paling meletop tuh adalah Remy..sbb dah jmpa Dr Chu..
hehehe

Remy.com July 27, 2009 at 2:05 PM  

pojie,
mn ader, biasa jerk...

weks...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 27, 2009 at 2:23 PM  

yer... wat pertama kalinyer aku dok gegeh menyentuh boxer lelaki wakakak seumur idup aku tue wakakaka rasa cam aku dah pakai powder tebal giler dah nie wakakakak lebih2 laie bila mamat yang jaga kawasan boxer tue dok usha aku wakakakak

yang pasti aku taw saiz remy wakakakakakak (tetiba jer nak kasi ang hadiah boxer arr wakakakak)

mmg cute giler adoaiiiii awat lew tak sempat nak bersnappy kan wakakaka

atty's July 27, 2009 at 2:53 PM  

suka tgk gambar2 tu..nampak happening jew..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery July 27, 2009 at 3:14 PM  

meriah gather uolzzzz.....walaupun tak kenal,nk gak wish kat Anis,good luck!!!
Salam singgah ek...Muahhhhh

Remy.com July 27, 2009 at 4:07 PM  

q-la,
boleh gak kalo nk bg boxer, x sabarnyer...

yg smlm tu usha q-la lah tp usha remy, huhuhu...

cute kn dia, geram jer remy tgk, rasa cam nk tarik2 jer tutttttt dia, huhuhu...

Remy.com July 27, 2009 at 4:08 PM  

kak atty,
mmg happening terutama bila rudhy smpi, nyummy...

Eazy Izzuddin July 27, 2009 at 9:52 PM  

hik3...
sangat besh weekend itu
byknye gmbo
hehe

Remy.com July 27, 2009 at 11:06 PM  

eazy,
mmg the best kn...

huhu...

Post a Comment