My Weekend...

>> Sunday, July 5, 2009



Sunday
(5 July 2009)


Sebelum memulakan entry untuk hari ni, Remy ingin memohon ampun dan maaf pada MummYaeesh sbb x dapat datang ke Burthday Party Yaeesh semalam dan kepada kengkawan yg pergi semalam terutama Kak Heze Suze (nama sebenar) sbb bg tahu x dapat datang last minit (30 minit sebelum pukul 7 pm). Remy tahu kengkawan semua rindu sangat pada Remy yg agak ensem ni (hahaha, nak perasan kejab jerk k...) tapi semalam memang Remy x dapat minta balik awal sebab banyak sangat job yg perlu diselesaikan dan staff kat tempat kerja Remy semalam hanya ada 2 orang jer iaitu Fahmy dan Remy (yg lain ambil MC sbb x sehat). So kepada Kak Heze, Q-la, Rizz, Pojie, Nemo dan sesiapa jer yg pergi semalam, Remy susun 20 jari dan beribu-ribu helai rambut Remy memohon ampun dan maaf sbb x dapat hadir sama semalam. Buat Yaeesh, abang Remy nak wish "Happy Burthday", dah tambah 1 angka dalam hidup Yaeesh, semoga menjadi anak yg bek n x mo lawan cakap daddy n mummy k.

Ok, untuk hari pula...

Hari ni sebenarnya Remy nak ambil kesempatan untuk merehatkan badan yg dah lenguh-lenguh ni akibat seminggu bekerja keras untuk memastikan keadaan syarikat terus kukuh dan teguh berdiri seperti KLCC, cewwah...

Tapi semalam Remy dapat message dari seseorang minta Remy temankan dia belajar memandu di Segambut (kemain kat Segambut, x der tempat yg lagi jauh ker?). Disebabkan Remy ni tgh baik hati, Remy bersetuju dan hari ni Remy berada di Segambut. Disebabkan kebosanan menunggu, apa lagi Remy snappy2 la picture Remy yg x seberapa ni untuk diletak ke dalam Blog Remy ni. Mana x bosan, dari kol 10 sampai kol 3.30 Remy menunggu (kalo MC wat konsert pun dah dapat berjuta-juta tau).


Kat umah dia pagi tadi, rajin kan Remy datang rumah org pagi-pagi buta...

Kat tempat latihan memandu tu, pemandangan x der langsung (hampa)

Pukul 1.30 time untuk dia rehat dan kitorang makan kat White Coffee, kenyang sangat pulak mkn mee tengahari ni. Sambil mkn, kitorang bersembang-sembang ttg bisnes dan macam-macam lagi, huhuhu...

Snap pic Remy x g tau, x sempat nak pose. But still nice kan, biaser ar...(sambil menggerakkan kening)

Dan sekarang jam menunjukkan pukul 3 pm, setengah jam lagi dia akan habis, sambil menunggu Remy on9 ler dan ambil kesempatan untuk mengupdate Blog ni.

Lepas picture2 dibawah ni, Remy ada letak satu promo kepada sesiapa yg ingin menjadi orang pertama yg mendengar lagu dalam album terbaru seseorang, nak tau siapakah seseorang tu, jom scroll ke bawah...




Be the First to Listen to Mariah's New Album!


There will be anexclusive listening party for Mariah's new album, Memoirs of An Imperfect Angel at Club Mood in Los Angeles on Friday, July 10, 2009 at 10pm.

Mariah Carey New Album Listening Party
Friday, July 10, 2009
Club Mood, 6623 Hollywood Boulevard
Doors open at 9:30pm
Upscale/Trendy Attire

To gain access to the private listening party, please contact Jay Levanne by e-mail at nickymatrix@yahoo.com or call/text message him at (213) 915-1787 to be included on the guest list.

14 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ July 5, 2009 at 6:00 PM  

jeng jeng jeng saperlah yg ditemannya itiu...tetttt :p

Remy.com July 6, 2009 at 8:48 AM  

nuar.
secret, huhu...

adakah scandal?

no no no...

rizz July 6, 2009 at 9:59 AM  

eewahh kemen snap picta cepet2 jew mata hahaa

atty's July 6, 2009 at 2:32 PM  

itu ler pasan gak remy takde semalam ..

Remy.com July 6, 2009 at 2:44 PM  

kak atty,
tu la sal, klo ader leh kiter bergambar sakan kn?

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 6, 2009 at 5:12 PM  

gegeh ko kan dik kalau bab MC wakakak

loh ang pun x gie kew??? sama lew kita wakakakaka sebab apa biarlah rahsia yek wakakak

terkejut aku pepagi dah dapat mms dari ang wakakak terus hati berkata2 buang tebiat adik aku nie wkakakak sah2 putus gak fius wakakakak

Remy.com July 6, 2009 at 6:28 PM  

q-la,
wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakak....

q-la pun x g?
wakakakaka...

remy antar mms sebab tetiber nak menghabiskan kredit arituh, tp x abis2 sbb kredit x nak habis...

huhu, pening?
wakakakakaka...

||| PöJìé PööH ||| July 6, 2009 at 7:46 PM  

amboiii!
jalan ke Segambut reti..
depan sket k KL dah xreti kann!
hampeh!

Remy.com July 6, 2009 at 8:38 PM  

pojie,
tu pun dia yg tunjukkan, remy juz drive jerk...

pojie jgn hampeh k, remy x nak dihampehkan, cewwah...

Post a Comment