Terjahan Nadiah.com

>> Monday, July 20, 2009



Isnin (200709)

Hari ni sedang khusyuk Remy membuat Business Card, tiba-tiba dapat panggilan daripada cousin Remy iaitu Nadiah.com. Dalam panggilan tersebut, Nadiah.com menyuruh Remy pandang ke arah kiri dan tetiba Remy terpandang sekujur tubuh yg sedang berdiri dari jauh sambil melambai-lambai seolah-olah peminat MC sedang melambai MC, huhu...

Rupa-rupanya dia nak ajak Remy lunch @ Anis Sup Utara, Remy pun x kan melepaskan peluang kalau dah ada yg nak belanja makan ni, huhu...

Ni lah dia my lovely cousin iaitu Nadiah.com yg sangat baik ngan Remy dan merupakan silent reader Blog Remy ni.

P/S : Nantikan kat mana Remy dinner malam ni & dengan siapa di entry yg seterusnya yg akan di publish kan pada Selasa (210709)...

4 comments:

Remy.com July 21, 2009 at 11:35 AM  

nuar,
dah mcm lagu tok ct laks, huhu...

mkn situ sana sini bersama rmy.com, huhu...

Remy.com July 21, 2009 at 11:35 AM  

rizz,
kitorang mmg sweet k, huhu...

Post a Comment