New Website from Remy.com

>> Sunday, July 19, 2009



Ahad (190709)

Hi pembaca Blog kesayangan Remy yg dikasihi dan disayangi serta dicintai, entry kali ni Remy nak wat pengumuman iaitu Remy telah melancarkan satu website yg telah Remy tutup sebelum ni (x lama dulu), bukan website Mariah Carey ataupun website lucah yer tapi Remy telah sign up kembali membuat account MySpace seperti di bawah ni.

Faham-faham jer la yer bila Remy da wat account MySpace ni, pasti ada sesuatu yg telah berubah dalam kehidupan seorang selebriti bernama Remy ni (perasan dah mamat cute ni).

So kepada sesiapa yg ada account MySpace tu, add lah Remy yer (tu pun kalau lah sudi) sebab Remy ni x seberapa dan x berupa, huhuhu...

Untuk anda yg hendak add Remy, silalah ke http://www.myspace.com/remydotcom

Dan untuk anda yg nak tengok account MySpace Remy ni tapi anda x der account MySpace, harap bersabar yer sebab wat masa ni Remy private kan account ni sebab masih x siap lagi menatarias, hehe...

6 comments:

atty's July 20, 2009 at 9:41 AM  

huhuh..takde myspaces..anak den je yg ado..ekekekeke

rizz July 20, 2009 at 9:52 AM  

menatariass ktnya hahahah!

Remy.com July 20, 2009 at 11:26 AM  

kak atty,
suh anak akak add remy, leh rmy berkenalan, hehe...

Post a Comment