Weekend Part 1

>> Sunday, July 12, 2009



Ahad (120709)

Hujung minggu kali ni Remy just duduk rumah jer untuk merapatkan silaturrahim sesama family sbb dah lama Remy x duduk rumah, rindu pun ada kat family. Aktiviti di hujung minggu bersama keluarga tersayang semestinya pergi ke pasar untuk membeli bahan mentah untuk dimasak untuk makan tengahari nanti (banyaknya perkataan untuk). Remy pergi ke Pasar Seksyen 6 Shah Alam bersama ibunda tercinta (Nor Reizan), kitorang bergerak pukul 10.15 am (lambat sbb tunggu Remy mandi, huhuhu...).

Ni lah akibatnya kalau jadi PA Mariah Carey, sampai kehidupan PA pun diganggu oleh paparazzi. Tapi x per, Mariah Carey & PA aka Remy.com sentiasa mesra di hadapan lensa kamera paparazzi. Say cheese...

Setiba di hadapan Pasar Seksyen 6 Shah Alam, sempat bergambar sebagai bukti yg Remy aka PA Mariah Carey pun ke pasar k...

Antara tempat yg Remy dan mak Remy pergi, ni jer yg sempat Remy snap (kalo nak snap sumer nanti orang mandang lak sbb Remy ni orang paling cute kat pasar time tu, huhu...)

Balik jer dari membeli bahan-bahan masakan di Pasar Seksyen 6 tadi, apa lagi Remy masaklah (yer ker Remy masak ni, padahal depan kamera jerk). Dalam pic ni Remy tengah bergambar semasa mak tengah masak "Ayam Masak Cili Api", nyummy...

Disebabkan x tau nak wat apa (sbb mak cakap Remy ni sebok jer kat dapur), Remy pun snappy2 pic masa kat dapur sementara menunggu masakan siap. Diatas ni pic sopan sebelum memulakan pic nakal seperti di bawah ni, jom...

Dan di bawah ni pic nakal dari Remy, hanya orang yg Putus Fius otaknya jer yg dapat memahami, x gitu Q-la?

12 comments:

Namhkir July 12, 2009 at 3:24 PM  

okaaay, gmabar last tu tak perlu kot...hahaha

gmbr masak2x tu very the feeling2x.lol

Remy.com July 12, 2009 at 4:53 PM  

rikh,
yerker x perlu?

nper erk?
remy x faham, huhuhu...

Duke Luce Dell'amore July 12, 2009 at 7:12 PM  

erk??
DON'T LIKE the last pic tu dear..

takot jim tgok!!

kamu mmg tintong!

Blog Anuar Kamaruddin™ July 12, 2009 at 7:29 PM  

yo yo o jer memasak katenyer...hikhikhik :p

Remy.com July 12, 2009 at 9:29 PM  

jim,
jim pun takut tgk pic tu?

semmart ar, huhuhu...

nper erk sumer org takut?
ada something kah?
huhuhu...

Remy.com July 12, 2009 at 9:29 PM  

nuar,
huhu, mmg remy yg masak, percayalahh.....

cewwah...

rizz July 13, 2009 at 9:30 AM  

wah g pasa pastu msak kekdahnya hehe sume brg hrusla digmba kan ekekekke

Remy.com July 13, 2009 at 1:43 PM  

RIZZ,
SEMUA HARUSLAH DIGAMBARKAN SECARA TERPERINCI YER...

wAtashiwa Nemo-cHan July 14, 2009 at 1:13 PM  

remy~~~~.
keji gilos la kamoo....
mencik

Remy.com July 16, 2009 at 12:10 AM  

nemo,
faham ker?
wakakaka...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 20, 2009 at 5:11 PM  

wahhh nama aku plak naik kan wakakakak

pssst.... pic ngan pisang x leh bla arr waakakakkaka keji nyer pic wakakakaka

adoaiii lampinyer remy wakakak sumer tak suka pic tu wakakaka nanti masuk kelas ngan aku key wakakakak lampi gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Remy.com July 20, 2009 at 8:49 PM  

q-la,
haruslah nama ang ada sbb ang yg ngajar remy semua ni, ang perlu bertanggungjawab atas apa yg telah berlaku antara kita, wah tetiber...

Post a Comment