Weekend Part 2

>> Sunday, July 12, 2009


Ok, sekarang kengkawan berada di Part Kedua dalam sebuah cerita yg bertajuk "Weekend", hehe...

Kita sambung k,

Pukul 3.45 pm, Remy dan mak Remy termasuk abang pertama (Ridzwan) ke kedai peralatan di seksyen 19 (dekat jer ngan umah) untuk beli barang2 (nak repair rumah nenek). Di bawah ni adalah pic2 gila yg sempat Remy snap untuk tontonan kengkawan semua...

Otw ke kedai yg ingin ditujui...

Tiba kat kedai aper ntah, banyak sangat logo & nama sampaikan Remy x tau apa nama kedai ni...

Apa lagi, mulalah tugas utama Remy iaitu bergambar sakan, huhuhu...

Seterusnya kami ke seksyen 18 untuk membeli barang2 untuk dihiaskan kat rumah nenek Remy, hehe...

Bergambar lagi, tu lah kerja Remy sepanjang proses beli belah tersebut, huhuhu...

Akhir sekali, kami ke Giant untuk beli barang2 dapur dan tandas untuk kegunaan peribadi, dan kali ni hanya ada satu gambar jer yg sempat Remy snap sebab malu (ramai jejaka2 macho yg sedang memperhatikan pergerakan Remy).

Nantikan episod seterusnya k, tungguuuuu...

12 comments:

Namhkir July 12, 2009 at 6:37 PM  

suka nyee amik gamabr sendiri..lol

Duke Luce Dell'amore July 12, 2009 at 7:15 PM  

ni sowg lg bdk obses pd diri..
cam jim jew..suke btul amik pic sendiri..hahahaa..

remy!kamu duk kt sec. brapa??

Blog Anuar Kamaruddin™ July 12, 2009 at 7:27 PM  

every single perlu disnappy kannnn :p

Eazy Izzuddin July 12, 2009 at 8:30 PM  

wah
setiap place snap pic
smae la kite
xD

Remy.com July 12, 2009 at 9:31 PM  

rikh,
remy mmg suka amik pic sendiri, puas hati tau amik sendiri...

huhu...

Remy.com July 12, 2009 at 9:31 PM  

jim,
kiter perlu OBSESSED pada diri sendiri, cewwah...

remy duk sec 19 ler, x tau lg ker, cewwah...

Remy.com July 12, 2009 at 9:32 PM  

nuar,
wajib k snap tiap perbuatan yg dilakukan, nnti klo ader fitnah kiter da ada bukti yg perlu ditunjukkan, cewwah...

Remy.com July 12, 2009 at 9:32 PM  

eazy,
setiap place wajib ader snappy2, huhuhu...

rizz July 13, 2009 at 9:32 AM  

haha gegeh taw bgmba ekeek!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah July 20, 2009 at 5:08 PM  

lawak tul ang nie wakakaka memang giler gambar lew wakakakak

mamat kendu key?? patutnya ang wat2 lew pose menggoda wakakaka

Remy.com July 20, 2009 at 8:47 PM  

q-la,
mampuker remy memukau mereka?
cewwah...

Post a Comment