Happy Birthday Nuar aka Atuk...

>> Sunday, August 9, 2009


Ahad (090809)

Hari ni Remy kerja seperti biasa, pukul 9.30 am da mula kerja dan sempat menyiapkan 1 business card, huhu...

Dalam pukul 12.30 pm Remy minta izin untuk keluar kejap, bukan untuk mencuri tulang or mencuri anak orang, tapi Remy keluar untuk ke Bukit Bintang yg berlokasi di KL. Dan untuk apa Remy ke sana yer?.

Ni yg nak story ni, Remy ke sana untuk menyambut atau meraikan atau celebrate ulangtahun kelahiran atau birthday seorang kawan baik Remy yang telah lama Remy kenali sejak dari zaman MySpace (
http://www.myspace.com/remydotcom) lagi iaitu Mista Nuar aka Atuk.

Remy ke Bukit Bintang ditemani oleh Mista Rizz dan Miss Nemo yg sangat comey, Remy minta diorang tunggu kat KL Sentral sbb segan nak pergi sensorang dan x tau sangat area lokasi yg dituju, huhu... Apa-apa pun, sorry to Rizz & Nemo sebab kelewatan Remy (time tu gigih tengah buat mug MC, huhu...)

Seperti biasa, sesi photography dilakukan oleh Nemo, hehe...

Sebelum ke Secret Recepi iaitu lokasi yg dituju, Remy minta Rizz bawa ke kedai hadiah untuk membungkus hadiah (terlupa lak nak membungkus).

Dan di Secret Recepi, jumpalah Birthday Boy iaitu Nuar dan kengkawan. Seperti biasa lah kalau dah berjumpa tu mestilah bergambar kan, kita tengok jer lah gambar di bawah ni k, mmmuuuahhh...

Best sesangat jumpa diorang, rindu pun ada. Habis jer makan (Nemo diet), kitorang berborak sebentar sementara menunggu beberapa orang lagi tp x kunjung tiba, huhu... Disebabkan kami ni banyak lagi aktiviti nak dilakukan (Jim nak ke UiTM semula dan Remy nak ke tempat kerja), kami pun balik lah dulu.

Dalam perjalanan nak balik, terjumpa dengan Mista Pojie & kengkawan (siap bertopeng lagi), dan disebabkan Remy perlu sampai di tempat kerja pada pukul 6.30 pm, Remy minta Nemo temankan Remy sampai kat Car Park sebab takut Remy diculik pula nanti, huhu...

Apa apa pun, Remy rindu sangat ngan korang semua.

10 comments:

rizz August 10, 2009 at 10:02 AM  

tkut diculik nti yer kui3!!!! thanks syg 4 the banner,..present..everything lah! c on my besday lak ok:)

Remy.com August 10, 2009 at 10:46 AM  

rizz,
mestilah takut kna culik, remy kn menjadi kegilaan remaja2 zaman sekarang ni, cewwah...

c u on 19

Blog Anuar Kamaruddin™ August 10, 2009 at 10:56 AM  

ya ampon...mug tuh MABELES! nnt nuar tepek lam blog...hikhikhik...maceh2 remy...huhuhu =D kamoo kretip!

Hezesuze August 10, 2009 at 12:59 PM  

ermmm...(smbil kesat air mata xdpt join) ekeke

Eazy Izzuddin August 10, 2009 at 3:30 PM  

meriah!
happyy birthday bro nuar...
=D

Namhkir August 12, 2009 at 3:34 PM  

Ooo..ckes..tgk ni sumpah dinner secret recipe nanti. lol

Remy.com August 18, 2009 at 4:43 AM  

nuar,
mabeles erk?

thanks coz suka, huhu...

Remy.com August 18, 2009 at 4:43 AM  

kak heze,
ciannyer leleh yer mater...

meh remy lapkan...

Remy.com August 18, 2009 at 4:44 AM  

rikh,
wah, jom...

huhu...

Post a Comment