Jumpa Datin...

>> Monday, August 3, 2009



Isnin (030809)

Hari Isnin merupakan permulaan bagi minggu baru setiap manusia dan tidak terkecuali bagi Remy juga. Hari Isnin ni Remy bangun awal pagi dan sungguh bersemangat untuk memulakan kerja, x tau kenapa tetiba jadi rajin semacam (maybe da x lama lagi dah kat dunia ni).

Remy memulakan kerja pada pukul 8.45 am dan habis pada pukul 8.35 pm tadi dan disebabkan kereta kancil kecilku dipakai oleh abangku, ibunda Remy ambil Remy ditempat kerja. Dan disebabkan family Remy teringin makan Big Apple, ibunda Remy meminta Remy membelinya di SACC Mall Shah Alam.

Baru jer Remy masuk Big Apple, tetiber terdengar sayup-sayup suara memanggil nama Remy. Disebabkan panggilan tu memanggil nama Remy, Remy pun menoleh ke kanan dan ke kiri untuk mencari punca datangnya suara tersebut.

Dan bila Remy telah menemui punca suara tersebut, alangkah terkejutnya sebab suara tersebut datang dari seorang gadis yg cantik jelita dan manis dipandang yg bernama Siti @ Ixora @ Datin. Si Datin ni adalah salah seorang kawan kolej Remy yg dulunya sentiasa balik rumah naik bas bersama Remy sebab rumah kami dekat jerk antara satu sama lain, tapi semenjak praktikal ni kami jarang bersua muka, rindu sesangat.

Disebabkan masing-masing ada perkara yg nak dilakukan (Remy ditunggu family dlm kereta), kami terpaksa berpisah dan menjalani kehidupan seperti sediakala, cewwah...

12 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ August 4, 2009 at 11:21 AM  

datin ixora? dah cam nama mpv proton dah nih =P

Eazy Izzuddin August 4, 2009 at 12:14 PM  

cewah datin ixora
tullah name kete proton
hehe

Hezesuze August 5, 2009 at 1:21 AM  

ishhh cam fimiliar jek ixora tu...huhuhuh tp d mana ek...

Namhkir August 9, 2009 at 11:56 AM  

ingat datin ape lah tadi. :p

Duke Luce Dell'amore August 10, 2009 at 12:22 AM  

mimi!
thanks for the gift!it's so cool!
pasni watkn mug ade muka jim!

Remy.com August 18, 2009 at 4:45 AM  

kak heze,
maybe pernh tgk kat poster versace kot, cewwah...

Remy.com August 18, 2009 at 4:45 AM  

rizz,
mish u too dear...

Remy.com August 18, 2009 at 4:46 AM  

rikh,
ingat datin mn erk?

kalo ada datin simpanan mesti best kn?

Remy.com August 18, 2009 at 4:46 AM  

jim,
nak mug yg ader muka jim?

boleh jerk, no hal...
tp muka jim n mariah k, huhu...

Post a Comment