Rehat Seketika...

>> Tuesday, August 18, 2009


Selasa (180809)

Dah 9 hari Remy x mengupdate Blogger kesayangan Remy ni, bukan sebab x ada cerita menarik yg nak dikongsi ngan kengkawan semuanya tapi Remy terlalu sibuk ngan praktikal aka kerja ni. Dan disebabkan kebizian ni juga, selera makan Remy semakin bertambah dan bertambah setiap hari hinggalah sekarang ni Remy ada sedikit perasaan segan untuk berjumpa ngan kengkawan (ada gak ar yg ajak kuar tiap hujung minggu tp Remy bagi alasan, huhu...).

Bagi yg merindui Remy, tengoklah picture yg Remy snap pada 06 Ogos 2009 (Khamis) yg lalu k sbb picture yg Remy snap pada masa sekarang ni x menepati citarasa Remy, cewwah... Tunggu picture terbaru dari Remy pada 19 Ogos 2009 (Rabu) k.


Cute kan Remy time ni, huhu dah mula dah Remy nak berperasantan ni...

Ok, intro pada entry kali ni dah selesai dan sekarang Remy nak cerita ttg topik utama entry kali ni iaitu 'Rehat Seketika'. Sebenarnya Remy dah start berehat dari Blogger ni semenjak last entry sebelum ni disebabkan tiada masa yg mencukupi untuk mengupdate.

Pada 1 September 2009 (Selasa) yang akan datang, Remy akan berehat lagi. Bukan berehat dari Bloggers tapi Remy akan berehat dari segala kepenatan dan kesengsaraan bekerja ni (habis praktikal). Tapi maybe Remy cuma dapat berehat selama seminggu dua jer sebab Remy akan sambung kerja (bukan praktikal) kat sana sampai Remy dapat sambung belajar. Remy sambung kerja disebabkan permintaan kawan-kawan kat sana dan Big Boss (En Ahmad), maybe disebabkan mutu kerja Remy kemas dan bagus kot, huhu...

Yang penting, Remy x sabar nak memulakan ibadah puasa dalam beberapa hari lagi ni...

7 comments:

Hezesuze August 18, 2009 at 8:22 AM  

selera bertambah???? sesuatu kan kan....ekekeke

Blog Anuar Kamaruddin™ August 18, 2009 at 10:33 AM  

selamat mjalani ibadah puasa remy =)

rizz August 18, 2009 at 10:40 AM  

slmat bpose.heheh waiting u at 19ogos:)

||| PöJìé PööH ||| August 18, 2009 at 8:23 PM  

yeahhh!!!
jom buka pose sesama nti!!

atty's August 19, 2009 at 9:21 AM  

selamat menyambut ramadhan remy..takecare ye ..

Post a Comment