Berbuka @ ANQR

>> Tuesday, September 8, 2009



080909 (Selasa)

Hari ni aktiviti pertama yg Remy lakukan adalah membeli album terbaru Whitney Houston iaitu "I Look To You". Dalam album ni terdapat 11 buah lagu, iaitu :

01. Million Dollar Bill
02. Nothin' But Love
03. Call You Tonight
04. I Look To You
05. Like I Never Left featuring Akon
06. A Song For You
07. I Didn't Know My Own Strength
08. Worth It
09. For The Lovers
10. I Got You
11. Salute




X sabar rasanya nak tunggu 29 September 2009, Memoirs of An Imperfect Angel akan tersebar luas di seluruh dunia, cewwah...

Aktiviti seterusnya,

Pukul 3.30 pm, Remy ke Cosmopoint Klang untuk berjumpa Pn Ainol (my lecturer). Remy ke sana hanyalah untuk minta contoh report student2 sebelum ni sebab Remy x faham sangat macam mana nak wat, sekarang Remy dah boleh wat report dengan tenang dan tanpa stress, hehe...

Aktiviti seterusnya,

Remy ke ANQR (tempat praktikal Remy dulu) untuk mengajak kawan baik Remy (Hai) ke Bazaar Ramadhan @ section 13 Shah Alam (kat stadium) tapi pergi dengan Iwa sebab Hai terlalu bz time tu (ramai sangat customer nak urgent, cian dier).

Sampai jer kat Bazaar section 13 tu, Remy ngan Iwa beli sedikit yg boleh sebab x nak membazir di bulan Ramadhan ni (boleh cayer ker ?). Habis jer beli, kitorang terus ke ANQR untuk berbuka puasa beramai-ramai, rindu pula kat diorang sebab lama x jumpa. Sambil makan, kitorang bergelak ketawa sampai x ingat dunia (nasib baik Remy ni cute, gelak seburuk mn pun ttp cute, hehe...) dan sambil tu kitorang merancang aktiviti seterusnya untuk malam tu.

Antara aktiviti yg ada dalam perancangan :
- ofcoz bukan terawih, huhu...
- Tengok Wayang
- UpTown
- Karaoke
- Bowling
- Shopping

Dan aktiviti yg dipersetujui ramai adalah bowling sebab ramai yg dah lama x main bowling. So, habis jer makan dan berkemas kami bertujuh iaitu Remy, Hai, Najmi, Abang Jo, Kak Nana, Iwa dan Alang terus ke Ole Ole Shah Alam @ section 18 Shah Alam untuk bermain bowling.

Remy & Hai, kat belakang tu pulak Iwa & Kak Nana

Remy & Iwa

Remy & Kak Nana

Alang & Kak Nana, comel jer cara Kak Nana main

Hai & Abang Jo (serius nyer diorang main)

Hai dengan gaya professionalnyer sambil diperhatikan oleh Abang Jo

Alang & Abang Jo

Semua x puas hati sebab Remy memenangi perlawanan pada malam tu, hehe...


Dalam pukul 11.30 pm permainan pun selesai dan kitorang semua berpecah untuk ke Masjid menunaikan terawih (gila ker ?).

8 comments:

farish sinclair September 9, 2009 at 10:59 AM  

wahh meriah men boling ni hehehee

Remy.com September 9, 2009 at 1:40 PM  

rizz,
ofcoz ar meriah sbb kami sememangnya meriah...

Hezesuze September 9, 2009 at 5:42 PM  

amboi meriahnye men boling ye...

DatinDiaries September 9, 2009 at 6:28 PM  

dah lama tak main bowling.....tapi tak pandai la..hhehhee

Remy.com September 10, 2009 at 12:04 AM  

kak heze,
semestinyer meriah sbb seakan nama mariah, x gitu kak?

Remy.com September 10, 2009 at 12:05 AM  

datindiaries,
x reti?
meh remy ajar, rm100 sejam nk?
huhu...

Namhkir September 10, 2009 at 2:35 AM  

hahaha..
i like million dollar bill.sedap.
album MC dah leaked la..download je..lol

Remy.com September 10, 2009 at 4:49 AM  

rikh, remy minat i look to you...

download?
x mo, nak beli gak album MC...
lol...

Post a Comment