Berbuka @ KLCC bersama Indra

>> Monday, September 14, 2009



140909 (Isnin)

Harini Remy bangun lambat, pukul 3.30 pm Remy baru bangun. Maybe disebabkan terlalu banyak sangat makan masa berbuka @ rumah Kak Heze semalam. Bila bangun jer, Remy terus teringat yg hari ni Remy akan berbuka bersama seorang kenalan yg baru Remy kenal dari MySpace (x lah baru sangat, da lama gak lah berkenalan). Nak tau siapa dia, nanti k...

Lokasi yg dijanjikan adalah di KLCC, Kuala Lumpur

Tempat berbuka yg dijanjikan adalah di A&W, KLCC


Tempat berbuka Remy pada hari ni adalah A&W di KLCC, dan seperti biasa Remy datang lambat lagi. Masa yg dijanjikan adalah pukul 5.30 pm tapi Remy tiba pada pukul 6.40 pm, dan kali ni Remy lambat bersebab k. Antara sebab yg melambatkan Remy pada hari ni adalah :

- Traffic Jam yg terlampau teruk

- Remy x tau jalan nak ke KLCC, so Remy naik LRT dari KL Sentral



Dan hari ni Remy berbuka bersama dengan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
V

Indra Ardnie
( http://www.nxx7.blogspot.com/ )

Indra Ardnie ni adalah kenalan MySpace Remy, kitorang baru jer kenal tp x lah baru sangat (faham?). Bagi Remy, Indra ni seorang yg sangat merendah diri dan peramah. Cuma biasalah bila 1st time jumpa, Remy akan jadi pemalu dan sangat pemalu.

Ok, sambung cerita k...

Makan berbuka Remy harini ditaja oleh Indra, thanks Indra coz sudi menaja makan pada malam ni (next time banjer lagi k, hehe...). Sambil makan, Remy & Indra berborak mengenai pekerjaan, study, masa depan, masa lampau, dan sebagainya, hehe...

Selesai jer makan, kitorang rancang nak tengok wayang tapi masa x mengizinkan dan kebanyakan cerita Remy dah tengok. Disebabkan x jadi nak tengok wayang, Indra bagi pendapat untuk menikmati pandangan malam Kuala Lumpur dari Taman KLCC (indah sangat pemandangan malam walaupun penuh dengan bangunan-bangunan tinggi).

Disebabkan masa masih panjang, Indra mengajak Remy window shoppink kat dalam KLCC (banyak betul sale sekarang ni) sampailah pukul 9.10 pm dan kitorang berpisah di LRT KLCC dan menujulah ke rumah masing-masing.

8 comments:

Namhkir September 15, 2009 at 1:19 PM  

okay, because of this post - i nak buka A&W.hehehe.

Remy.com September 15, 2009 at 1:56 PM  

rikh,
nper sbb post ni u nk buka a&w?

adakah sbb remy mkn cni?
huhuhu...

Hezesuze September 15, 2009 at 2:30 PM  

alah....xnmpak full face ler....

Indra September 15, 2009 at 4:30 PM  

yes.. sikret!
akekekeke... =P

Remy.com September 16, 2009 at 2:49 AM  

kak heze,
full face?
tgk lah face remy jer k, huhuhu...

Remy.com September 16, 2009 at 2:49 AM  

indra,
thanks 4 ur support...

Post a Comment