Berbuka @ Pavilion KL

>> Wednesday, September 16, 2009



150909 (Selasa)

Sebenarnya ni adalah entry last mengenai berbuka bersama kengkawan diluar memandangkan jadual berbuka Remy telah pun dilengkapkan, tapi semalam Remy dapat satu panggilanberbuka bersama mengajak Remy dan di bawah ni adalah jadual terbaru.


18 September 2009 (Jumaat)
- Berbuka bersama Ayu and the geng -



Ok, Remy nak berkongsi dengan kengkawan semua tentang semalam. Semalam Remy berbuka bersama kawan kolej Remy iaitu Masreyana & Hairani (Ayu x dapat join sebab ada masalah). Kitorang da rancang lama untuk berbuka bersama tapi masing-masing ada hal, so baru sekarang lah dapat berbuka bersama. Lokasi berbuka semalam bertempat di Pavilion, Kuala Lumpur.

Kami bertiga tiba di Pavilion pada pukul 7.40 pm (berbuka McDonalds dalam kereta). Sampai jer kat Pavilion, kami bertiga terus menuju ke GSC Pavilion untuk membeli tiket movie. Disebabkan Hairani nak beli kad ucapan Raya untuk hubby nya, kitorang ke Times untuk mencari tp inilah hasilnya.

Hairani, Remy & Mas (kami x boleh dapat camera)

Remy & Hai (sekali lagi)

Remy berpura-pura nak membaca la kononnnnn...

Aik, rajinnya Remy membaca kan?

Hairani pun nak wat-wat rajin membaca (tapi Hairani ni mmg rajin baca novel)

Masreyana membaca ?. Rasanya nak gempa bumi lah, lariiiikkk...


Dan setelah mendapatkan kad Raya yg diinginkan, kami bertiga terus menuju ke Nando's untuk makan lagi dan menghabiskan masa kat sana berbual dan bercerita (sama erk?).

Hasil kreativiti kami bertiga, comel jer kan?

Hairani yg sentiasa sibuk berSMS bersama hubby nya.

Remy dengan pose ala-ala lepas putus cinta

Do Not Disturb, hehe...

Remy & Masreyana

Remy & Masreyana (saper kiut?)

Remy & Masreyana (Masreyana x puas hati sebab Remy paling cute, huhuhu...)


Pukul 10.10 pm pula kitorang ke Glitters Cafe yg berada di GSC Pavilion sambil menunggu pukul 10.45 pm (time for movie).

Remy @ Glitters Cafe (teringat cerita Glitter)


Tepat jer pukul 10.45 pm, kitorang terus masuk ke pawagam untuk menonton cerita yg telah dipilih dari awal tadi.

Dan cerita yg kami bertiga tonton pada malam tadi adalah The Ugly Truth. Cerita ni kelakar gak, best dan Remy bagi 3.5 bintang sebab x memenuhi kriteria cerita yg Remy harapkan, cewwah...


Habis jer The Ugly Truth, kami bertiga terus ke rumah masing-masing. Dan disebabkan Remy yg bertanggungjawab menghantar diorang dua balik, maka Remy sampai di rumah pada pukul 2.50 am.

13 comments:

aMir RaYYaN September 16, 2009 at 12:55 PM  

ala x sempat bbuka ngan remy..jadual dh penuh..huhuh...dah la x dtg ari tu kt umah...raya ni kena dtg tau...selamat ari raya...

farish sinclair September 16, 2009 at 1:46 PM  

siao tgk wyg lagek clust hehehe

Kaseh Mucuk September 16, 2009 at 2:23 PM  

meriah sungguh korg ni.. syiok!~

Remy.com September 16, 2009 at 3:41 PM  

amir rayyan,
raya ni mesti dtg, jgn isau k...

Remy.com September 16, 2009 at 3:42 PM  

rizz,
siao tu aper?
merepek jerk...

Remy.com September 16, 2009 at 3:42 PM  

hazzy ishak,
tgk la, best tau...

Remy.com September 16, 2009 at 3:43 PM  

kaseh mucuk,
opcoz, nk meriah gak?
jom....

ChiLaBaey's September 16, 2009 at 3:54 PM  

Selamat hari raya... Enjoy ur hari lembaran nanti.... :)

ChiLaBaey's September 16, 2009 at 3:54 PM  

Dapat tiket free tapi tak ada kesempatan nak pergi hari tu... huhuhu.... :(

Remy.com September 16, 2009 at 6:30 PM  

chilabaey,
thanks...

nper x g, best tau citer tu...

wAtashiwa Nemo-cHan September 16, 2009 at 10:51 PM  

mak aih~~~~
bz gler ank org nieh....

remy~~~
sebelum remy luper...
nemo menuntut janji utama tau...
ingat blek~~~
awas kamo kalau kamoo lupa

Remy.com September 17, 2009 at 12:48 AM  

nemo,
janji apa erk?
luper sudah, huhuhu...

Post a Comment