Berbuka @ rumah Kak Heze

>> Sunday, September 13, 2009



130909 (Ahad)

Harini Remy berbuka puasa @ rumah Kak Heze Suze (nama sebenar) yg berlokasi di Klang. Bukan Remy sorang jer, tapi Remy bersama Blogger2 yg lain merangkap sebagai my best fren sekali, hehe...

Antara yg hadir :

Geng Kak Heze Suze (nama sebenar)

Madi - Aizoul - Remy - Qaseh - Eazy - Pojie - Rizz


Geng Abang Pomen (birthday boy)

Aboi - Faidzil - Faidzal - Ku Diah - Nick - Zali - Sutan Mustafa - Man


Geng Kanak - Kanak

Remy and the gang tiba pada pukul 6.00 pm dan perkara pertama yg kami lakukan adalah seperti biasa iaitu snappy-snappy...

Remy, Pojie & Kak Heze

Remy, Kak Heze, Rizz & Pojie

Dan setelah kenyang menjamu masakan Kak Heze & family, bermulalah aktiviti kedua pada malam tu iaitu acara memotong kek sempena birthday Abang Pomen yg keberapa ntah, hehe...

Daddy & Anak yg periang, eh salah lah... Kak Heze & Abang Pomen...

Acara meniup lilin, comeynyer...

Dan setelah kekenyangan, bermulalah ketintongan kami semua. Bercerita, bergelak, makan lagi dan sebagainya...

Aizoul, Remy, Madi, Kak Heze, Eazy & Rizz

Pic kekenyangan, tintongnyer...


Dan kami semua bersurai pada pukul 9.30 pm dan terus menuju ke rumah masing-masing untuk merehatkan badan yg kepenatan memproses segala makanan yg telah dimasukkan...

6 comments:

Namhkir September 14, 2009 at 7:56 PM  

okaaaay, bukak2x page - trus nampak burger...hahaha...jahat nye

Remy.com September 14, 2009 at 10:52 PM  

pojie,
tau x per, blik terus gedebuk jatuh atas katil...

Remy.com September 14, 2009 at 10:53 PM  

rikh,
hehe, sajer nak menggoder nafsu mkn pada sesiapa yg buka blog ni, huhuhu...

Post a Comment