Emergency

>> Friday, September 11, 2009



110909 (Jumaat)

Harini Remy seperti biasa, ke kedai mak (laundry) untuk lepak-lepak sambil online dan mengupdate segala yg diperlukan. Dan seperti pada jadual Remy di entry sebelum ni, Remy ada nyatakan yg pada harini Remy akan berbuka puasa @ rumah Amir Rayyan bersama kengkawan yg lain, tapi...


Tapi Remy x dapat menghadirkan diri sebab terpaksa ke hospital @ section 9 Shah Alam (sebelah Plaza Masalam). Remy ke sana bukan sebab Remy sakit atau kena H1N1 tapi ayah Remy yang sakit, wat gempaq satu family jerk.

Disebabkan terpaksa menunggu lama, mak Remy pun x sempat nak berbuka kat rumah, so makan kuih buah melaka jer lah mak sebab kita kan orang Melaka Bandaraya Bersejarah, hehe...

Dan sambil menunggu tu, seperti biasa Remy snap picture Remy yg x seberapa ni untuk tatapan anda yg ingin menatapnya...




Dan setelah beberapa jam menunggu, mak Remy dapat keputusan dr doktor. Dalam hati Remy berdebar-debar, apalah keputusannya sebab lama sangat tapi rupa-rupanya cuma kurang kandungan gula jerk (hampeh betol).

So, Remy ingin menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf kepada Amir Rayyan dan kengkawan sebab x dapat menghadirkan diri tapi mesti korang enjoy kan, jeles sungguh...

6 comments:

farish sinclair September 12, 2009 at 2:10 PM  

alaa cian die..xpe sok kite jumpa k...

wAtashiwa Nemo-cHan September 13, 2009 at 4:15 AM  

huh???
pas dgr citer rase cm nk tulun hempuk ajer dier tuh~~~
bleh?

Remy.com September 14, 2009 at 12:09 AM  

nemo,
boleh jerk, lariiikkkk...

Post a Comment