Fanatik...

>> Monday, September 7, 2009



070909 (Isnin)

Tajuk entry kali ni adalah "Fanatik", idea tercetus setelah menghubungi seorang rakan Remy yg lama x berhubung iaitu Nemo. Antara topik yg dibincangkan adalah ttg dia berjumpa dengan kumpulan SS501 dan pengalaman dia pada masa tu. Remy dapat idea untuk membuat entry ni adalah apabila Nemo cakap "Nemo baru tau perasaan Remy jadi fanatik Mariah Carey".

Mariah Carey

SS501


Dan di bawah ni Remy sediakan 2 video klip daripada 2 idola bagi Remy & Nemo :



Mariah Carey - Obsessed Remix



SS501 - U R Man


Kepada Nemo :
"Hargailah perasaan yg kita rasa sekarang ni, hehe..."

6 comments:

wAtashiwa Nemo-cHan September 7, 2009 at 8:36 AM  

hampeh~~~
awas kamoo....
tertiber hakoo jdik tajuk besar

Remy.com September 7, 2009 at 8:45 AM  

nemo,
huhuhu, opcoz...

len kli citer lg erk kat remy, biar ada entry bru remy wat, huahuahua...

Namhkir September 7, 2009 at 12:04 PM  

laa.dah nampak knape tak tegur?...lol
btw, bfre this takleh view your blog...so bru la leh bca ni...lol

Remy.com September 7, 2009 at 3:18 PM  

rikh,
remy nk tegur tp remy dikelilingi jejaka2 jambu, tau2 ar kat bazaar tu mcm mn kn, huhu...

sebelum ni mariah carey block blog remy ni sbb dia suruh tumpukan pada album yg bkal keluar 29 ni...

Post a Comment