Am I Sombonk?

>> Thursday, October 1, 2009



011009 (Khamis)

Am I Sombonk?

Itulah tajuk entry kali ni. Antara sebab-sebab yg membolehkan Remy dikategorikan sebagai sombonk oleh beberapa orang pembaca Blog Remy adalah :

- Remy x komen entry yg telah dia hasilkan.

- Remy x reply msg dia kat chatbox.

- Remy x jadi follower dia.

Bagi sebab pertama & ketiga, penting ker?. X semestinya Remy kena komen segala entry yg dia hasilkan dan x semestinya kalau Remy x komen bermakna Remy x baca entry dia. Remy akan baca entry yg telah kawan Remy hasilkan tapi slow by slow sebab Remy bukan Superman yg ada kuasa membaca semua yg ada kat dalam Blog ni.

Bagi sebab kedua, bolehlah kalau nak kata Remy sombonk sebab x reply msg yg dia bagi kat Remy melalui chatbox. Remy nak bagi tau ni, Remy x biasa chat kat Bloggers ni sebab x tau samada on9 ataupun x. Sekiranya kengkawan nak chat ngan Remy, boleh lah chat melalui YM (remydotcom@yahoo.com) ataupun melalui 2 website yg sentiasa Remy update iaitu :

MySpace
http://www.myspace.com/remydotcom

(klik pic utk pembesaran)



Tagged
http://www.tagged.com/remy87

(klik pic utk pembesaran)

So, Remy sebenarnya x sombonk k. Jangan anggap Remy sombonk lagi, sebab Remy sebenarnya sangatlah peramah (kan kengkawan semua?).

14 comments:

aMir RaYYaN October 1, 2009 at 1:17 AM  

x kenal maka x cinta..remy ni ramah la..mana da sombong...kan remy kan..jgn lupa dtg umah 16hb ni..open house...ptg smpai mlm...wajib tau..

Remy.com October 1, 2009 at 1:23 AM  

amir rayyan,
btol ckp wan tu, x knal maka x cinta...

so knal2 la dgn remy, maka nanti anda pasti jatuh cinta kat remy...

hehe...

jgn isau, remy mesti dtg...

Hezesuze October 1, 2009 at 10:14 AM  

ishhhh remy xsombong ler uols..cuma malu jek...hahahaha btul tak remy????

p/s masih teringat kisah kejadian kete rosak tu...huhuhuhu

Remy.com October 1, 2009 at 7:07 PM  

kak heze,
btol tu, remy juz malu jer kn...

remy mmg pemalu org nyer, tp klo da x pkai bju mmg x malu dah...

Chagall October 1, 2009 at 9:20 PM  

herm...apa pasal la...orang cakap cenggitu? haih! tah la...so far yg kenal, dia ni takder ar sombong. cakap pun slow...sopan je...hahaha! uikz...! cam irony je...ayat tuh.

Eazy Izzuddin October 1, 2009 at 9:22 PM  

isk3
saper kate remy sombonk tu

very friendly pe....
kan3x....
=D

Remy.com October 2, 2009 at 11:09 AM  

nas,
amboi, ayat cam reka2 jerk, huhuhu...

Remy.com October 2, 2009 at 11:10 AM  

eazy,
btol btol btol...

remy very frenly kn?

Remy.com October 2, 2009 at 11:10 AM  

rizz,
remy mmg seorg yg penyabor...

Namhkir October 2, 2009 at 1:30 PM  

la, standard la tu. we're not always free...lgpun, internet je kot...real life lagi penting..lol

||| PöJìé PööH ||| October 2, 2009 at 9:44 PM  

Remy mmg xsombong..
Tp peramah??
Erm, cene ek..?
Klo byk senyum n gelak masa org borak tp dia xbyk borak, leh kira peramah x??
Hahahahh!!!

Post a Comment