Hujung Minggu Part 1

>> Sunday, October 11, 2009



111009 (Ahad)

Hujung minggu atau dalam bahasa omputihnyer weekend minggu ni Remy & family semuanya berada di Kampung Melayu Subang (rumah nenek) daripada tengahari hinggalah ke malam. Nak tau apa yg Remy wat kat sana sampai ke malam, ikuti entry yg Remy sediakan ni dari masa ke semasa k...

Remy tiba di rumah nenek Remy ni dalam pukul 1.45 pm (agak lambat sebab ada sedikit masalah), sampai jer kat sana Remy sekeluarga terus melakukan agenda pertama untuk hujung minggu yg telah dirancang oleh keluarga besar Remy ni iaitu :

Ketibaan Remy Sekeluarga di Kampung Melayu Subang

Pic comey yg sempat Remy rakamkan...


Agenda Pertama yg telah dirancang oleh keluarga besar Remy untuk hujung minggu ni adalah Rumah Terbuka atau bahasa omputihnyer Open House yg dihadiri oleh keluarga besar Remy iaitu :

- Keluarga Abdul Rahim
- Keluarga Hashim
- Keluarga Buchek (keluarga Remy)
- Keluarga Nazree
- Keluarga Mat Noor
- Keluarga Abang Long
- Keluarga Abang Ngah

Dan turut diundang saudara mara dan juga rakan-rakan keluarga besar Remy ni, memang meriah suasana pada masa ni sebab dapat berkumpul ramai-ramai dan berkongsi kegembiraan bersama-sama. Yang sedihnya, masa open house Remy x snap picture sebab dah jumpa saudara mara dan nampak makanan yg sedap-sedap belaka.


Agenda Kedua untuk hujung minggu ni adalah Majlis Tahlil untuk Allayarhamah ibunda pakcik Remy (Mat Noor), Remy lupa lak namanya.

Remy setelah membaca Yassin

Ryza.com yg sempat pose time orang ramai membaca doa...

Antara yg hadir (Remy snap dari dalam rumah, takut kena marah)


Untuk mengetahui apakah agenda seterusnya yg dilakukan Remy & Keluarga Besar Remy?. Nantikan pada entry seterusnya di Part 2 yg akan publish pada keesokan hari k...

8 comments:

ZaCk AzRiN October 12, 2009 at 1:58 PM  

rase cm nak wat je open house...
tp budjet xde...
wakakakkaka...

Remy.com October 12, 2009 at 6:21 PM  

amir rayyan,
mmg seronok, huhuhu...

Remy.com October 12, 2009 at 6:22 PM  

rizz,
opcoz mariah...

jeles ker?

Remy.com October 12, 2009 at 6:26 PM  

zack azrin,
nk wat tp x der bajet?
remy leh watkan spagethi n makaroni, free jer...
nk x?

Hezesuze October 12, 2009 at 9:42 PM  

weii kt kg melayu subang??? ang tak jenguk adik Qlah kawin ke..area situ gak...huhuhuhu

Remy.com October 13, 2009 at 12:34 AM  

kak heze,
x berkesempatan, remy pon bizi, baca ar hujung minggu part 2...

Post a Comment