Open House @ Rumah Amir Rayyan

>> Friday, October 16, 2009



171009 (Jumaat)

Dah lama juga Remy x mengupdate blog ni sebab bz sikit bantu ibunda tersayang jaga kedai dobi kat section 3, sampaikan banyak entry kat draft yg belum Remy edit & publish. InsyaAllah kalau ada masa Remy akan publish entry-entry yg tergendala tu.

Sekarang ni Remy nak cerita tentang aktiviti yg baru jer Remy lakukan tadi iaitu ke Open House yg dianjurkan oleh Amir Rayyan & housemate2 nya yg ensem2 belaka. Amir Rayyan ni seperti yg diketahui ramai adalah salah seorang kawan Blogger Remy yg baru jer Remy kenal (tp x lah baru sgt).

Sebenarnya Remy x teringat tentang Open House ni, nasib baiklah Amir Rayyan call Remy time Remy tengah mengunyah satay kat rumah (terus Remy g mandi & pakai baju melayu sebab temanya berbaju raya). Remy tiba kat rumah Amir Rayyan sekitar pukul 9.25 pm dan jumpalah kengkawan kat sana...

Remy @ Open House Amir Rayyan (Remy memang pemalu orangnya)

Qaseh, Pojie, Remy & Kak Heze Suze (nama sebenar)

(x ingat nama), Lee, Asrol, Pojie, Qaseh, Remy & Kak Heze Suze (nama sebenar)

Remy tabik kat Pojie ni, rajin basuh pinggan mangkuk (Remy nengok jer, huhuhu...)


Yg kat atas adalah picture yg sempat Remy snap sebelum battery habis (penat jer bawa camera, huh...). Untuk picture yg selebihnya Remy tengah tunggu dari Amir Rayyan, hehe...

X ramai yg Remy kenal masa Open House tu kecuali Pojie, Qaseh, Kak Heze Suze (nama sebenar), Amir Rayyan & Lee. Maybe ada yg kenal Remy tp segan nak tegur sebab Remy da gemuk gedempol sekarang ni, huhu...

Kak Heze balik pukul 10.50 pm manakala Remy, Pojie & Qaseh balik pada pukul 11.40 pm.

8 comments:

aMir RaYYaN October 17, 2009 at 1:54 AM  

thanks a lot remy...dtg jg..ti wan kasi pic tu k...:)

Remy.com October 17, 2009 at 9:38 AM  

wan,
hehe mestilah dtg sbb da byk kli x jd...

thanks sudi jemput remy...

Hezesuze October 18, 2009 at 10:25 PM  

yeahhh heze suze nama sbenar....ahaks!

mmg besh kan wlpon baru 2hari kenal ammir kt fb....ekekeke

||| PöJìé PööH ||| October 19, 2009 at 7:33 PM  

Ohhhh segan kunun!
Tgok muka budak segan cene rupa!
KIkiki!

Remy.com October 20, 2009 at 12:24 AM  

pojie,
huhu, remy mmg penyegan...

Post a Comment