Remy & Nemo ke Zoo ?

>> Saturday, October 10, 2009



101009 (Sabtu)

Dah lama rasanya Remy x keluar dengan kengkawan Blogger, MySpace, Tagged dan sebagainya semenjak raya yg lepas. Harini Remy mula keluar dengan salah seorang Blogger yg agak rapat dengan Remy selama ni iaitu Nemo.

Biasanya Remy ke Mall sekitar KL untuk keluar dengan kengkawan, tapi kali ni lokasinya agak berbeza dari biasa, Remy & Nemo ke Zoo Negara sebab dah lama x tengok haiwan-haiwan yg comey-comey kat sana...

Remy yg semakin berisi dan tembam setiap hari...

Remy & Nemo @ Zoo Negara...

Remy & Nemo @ Honey Farm...

Remy menjamu masakan Nemo yg sgt sedap iaitu Macaroni...

Nemo x abis makan sebab kekenyangan, diet ker?

Remy @ Taman Rama-Rama (panas giler time ni...)

Remy bersama kekasih baru, comey x?

Nemo cuber merampas kekasih Remy, g lah cari yg len Nemo...

Orang lain yg bersimpati atas nasib malang Remy ni, thanks...

Akhirnya kekasih Remy kembali ke Remy sebab Remy chubby & gemuk...

Remy & Nemo @ Zoo Negara...

Remy & Nemo @ Zoo Negara...

Remy & Poney (bersiap sedia), comeynyer dier...

Remy & Poney (bersedia)...

Remy & Poney, akhirnya terduduk Remy...

Nemo & Poney gak?

Remy & Ular Sawa (kecil la ular ni)...

Remy & Ular Sawa lagi...

Remy x puas hati ngan Ular Sawa, geram...

Remy nak masak gulai Ular Sawa ni...


Setelah penat berjalan kat Zoo Negara, Remy & Nemo terus ke Pavilion untuk menonton Wayang. Cerita yg kitorang tengok harini adalah Sorority Row. Cerita ni best gak sebab banyak kejutan yg Remy terima, dan pelakonnya seksi-seksi belaka...




Akhirnya, Remy & Nemo ke Subway untuk menjamu selera di malam hari, kitorang makan Spicy Italian yg 12 inci (besar tau, gggrrrr...)

Remy dengan mata yg sakit, chubby & gemuk...

Nemo dengan gaya apani?


Thanks Nemo sebab sudi keluar dengan Remy arini, best sgt kuar ngan Nemo arini... Dengar k album "Memoirs of An Imperfect Angel" tu...

8 comments:

Chagall October 11, 2009 at 1:06 PM  

Dah dengar, dah dengar! Suka!

Blog Anuar Kamaruddin™ October 11, 2009 at 1:47 PM  

YA HAMPON, kalu Poney tu boleh lah lagi tapi ular tu...sgt verani... =D kenapa tak lingkarkan ular tu kat leher nemo?? =D

Remy.com October 11, 2009 at 11:27 PM  

nuar,
ular tu nk dilingkarkan kat leher nemo?

x mau nyer nemo, teketar2 nemo tgk ular tu...

yg poney tu lak leh suka kat remy sampai stim poney tu, nemo yg pasan...

sengal nyer poney...

farish H October 12, 2009 at 11:37 AM  

lmenya xjupe nemo emm.brni nye pgg ularrrrr

wAtashiwa Nemo-cHan October 12, 2009 at 1:23 PM  

tipu~~~~
ader jer pics lengkar ular kat leher...
g scan masuk n3....
cepuk kang...

poney tuh stim sbb remy bau poney betina...
hakhakhak~~~~

Remy.com October 12, 2009 at 2:20 PM  

rizz,
miss kat nemo jer?
hurm...

Remy.com October 12, 2009 at 2:21 PM  

nemo,
mn ader pic tu, huhuhu...

poney tu gay, huhu...

Post a Comment