This Is It @ Mid Valley

>> Sunday, October 18, 2009



181009 (Ahad)

This Is It (Michael Jackson) - 2D

Bagi memperingati pemergian King Of Pop iaitu Michael Jackson, telah diterbitkan This Is It yg akan ditayangkan di semua pawagam di seluruh dunia pada 28 Oktober 2009 (Malaysia pada 29 Oktober 2009 iaitu pada hari Khamis). Entry ni Remy publish bukan sahaja sebagai sebuah information bagi mereka yg belum tahu, tapi Remy ingin mengajak kengkawan menonton bersama (free) dengan Remy.

Remy telah membeli 7 tiket lebih untuk mengajak kengkawan yg membaca Blog Remy ni dan yg berminat untuk menonton This Is It bersama dengan Remy. Remy ingin merapatkan silaturrahim sesama kita dan merapatkan lagi silaturrahim bagi yg dah rapat, huhuhu...


THIS IS IT (2D)

Lokasi : GSC Mid Valley Megamall

Tarikh : 31 Oktober 2009 (Sabtu)

Masa : 7.00 pm (movie start)

Hall : 4

Sit : P06 - P12


Bagi sesiapa yg berminat, sila ikut arahan di bawah ni :


Taip :
THIS IS IT {jarak} NAMA {jarak} E-MAIL {jarak} MCNCRC



Send to :
+6017 326 7675




p/s : Tempat terhad, hanya 7 orang sahaja...

12 comments:

a i z o u l h a s h i m i e October 19, 2009 at 11:46 AM  

nak tgk free bleh?
remy banjer

***sory lama x komen2..bz melanda jiwa

Chagall October 19, 2009 at 11:53 AM  

Syok ar..sape2 yang leh gi same. haih...Selamat Menonton! Enjoy yourselves.

Hezesuze October 19, 2009 at 2:01 PM  

alah ritu akak de rally arr kt sepang....uwaaaaa!!

:::wagonbiru::: October 19, 2009 at 4:58 PM  

nak jugak..nak jugak....
hohohohooh ;p

Remy.com October 20, 2009 at 12:25 AM  

kak heze,
i must to say bye bye, huhuhu...

Remy.com October 20, 2009 at 12:26 AM  

wagonbiru,
nak?
ikuti arahan yg telah disediakan k...

Preppy Guy October 20, 2009 at 1:14 PM  

huhu...lama preppy tak jengguk blog remy...nice headlines...

Namhkir October 20, 2009 at 10:34 PM  

hahahaha.....wah, dah mcm radio station.lol

Remy.com October 20, 2009 at 10:35 PM  

preppy,
mish u sooooo much...

Remy.com October 20, 2009 at 10:35 PM  

rikh,
huhu, tau x per...
MC fm, best x nmer station radio ni?

Post a Comment