Hangout @ Sunway Pyramid

>> Friday, October 23, 2009



231009 (Jumaat)

Harini Remy ke Sunway Pyramid ngan cousin Remy iaitu Azzy.com, tujuan kitorang ke sana adalah untuk menonton wayang.


Perkara pertama yg kitorang wat setelah beli tiket wayang adalah makan sebab dah tersangat lapar masa ni, huhuhu...

Lokasi dinner Remy & Azzy kali ni adalah di Ayam Penyet Ria yang terletak di LG2.83 Sunway Pyramid . Ni kali pertama Remy merasa makanan kat Ayam Penyet Ria ni sbb macam menarik, tapi memang menarik sebab sangat sedap dan pantas layanan kat Ayam Penyet Ria ni. Menu yg Remy & my cousin order adalah 2 nasi putih, 2 ayam penyet, 1 udang penyet, 1 jus avocado dan 1 ice lemon tea.

Remy pose ngan udang penyet, ala ala JJCM

My cousin, Azzy pun nak pose sama ala ala artis undangan JJCM


Habis jer makan, kitorang terus masuk pawagam pada pukul 9.20 pm dan movie yg menjadi pilihan kami berdua adalah Whiteout.




Cerita Whiteout ni mendebarkan juga, penuh dengan suspens dan membuat penonton berteka teki. Yg paling sedih heroin dalam Whiteout ni jadi cacat sebab dua jari dia kena potong, menggelikan...

Habis jer Whiteout, kitorang pulang ke rumah masing-masing dan Remy sampai di rumah pada pukul 11.45 pm.

10 comments:

Namhkir October 24, 2009 at 12:21 PM  

awwww...udaaang..ade ke kat pyramid?
kat celah mane?

farish H October 24, 2009 at 1:02 PM  

best x dearr cte tuu cm nk tgok gak heheh!!

Remy.com October 24, 2009 at 10:39 PM  

rikh,
kat LG2.83...

sesangat sedap, jom kiter berdua g, remy bnjer...

nyummy...

Remy.com October 24, 2009 at 10:39 PM  

rizz,
sesangat best citer whiteout ni...

Eazy Izzuddin October 24, 2009 at 11:39 PM  

Lame x pi sana,remy nmpk len la hehe, lame x jmpe xD

Remy.com October 24, 2009 at 11:41 PM  

eazy,
ckp jer remy nmpk gemuk n selekeh...

kn?

hurm...
mmg betul pun...

Blog Anuar Kamaruddin™ October 25, 2009 at 10:19 PM  

remy nmpk inesen dgn rambut camtu... =D

wah, whiteout citer baru ek?

Remy.com October 26, 2009 at 6:47 AM  

nuar,
yerker?
thanks, rambut simple mimple jerk sbb skunk da mlas nk berstyle segala, huhuhu...

aah, whiteout tu agak baru gak ar, best gak...

miss u nuar...

Post a Comment