Aktiviti Si Gemuk...

>> Wednesday, November 11, 2009



Amat menyakitkan hati kalau orang cakap pasal bentuk badan Remy, Remy tau Remy gemuk tapi x perlulah bagi tau sampai banyak kali. Sekarang Remy dalam proses, so janganlah bagi Remy tension. Ingat Remy ni mesin ker boleh kurangkan berat dalam sekelip mata?.


Sekarang Remy nak kongsi ngan kengkawan semua aktiviti Remy selama 3 hari yg lalu.


Isnin (091109)

Remy ke Alam Sentral sebab ada masalah peribadi, tapi dah selesai dah...


Selasa (101109)

Remy ke UpTown Shah Alam bersama Ayu & Aween (cousin Ayu), teman Aween beli baju tapi x der yg minat, huhu...

Disebabkan bosan, kitorang lepak kat Hakim section 7 Shah Alam. Berborak sambil ketawa untuk hilangkan stress, happy sangat time ni...


Rabu (111109)

Remy hantar nenek ke rumahnya iaitu kat Pantai Dalam, nenek Remy ni biasa duduk sensorang dan x suka duk ramai-ramai (maybe nak ketenangan macam cucunya ni kot, huhu...)

Itu sahaja aktiviti Si Budak Gemuk aka Remy.Com yg x sempat Remy update sebab mempunyai lemak berlebihan.

21 comments:

aMir RaYYaN November 12, 2009 at 9:23 AM  

gemuk ke tidak ke..kita paling tahu sape diri kita...:) jg diri...

syaf November 12, 2009 at 12:52 PM  

ayat last kaw 2 babe ayat sentap aku dengar.muuhahah

ala relks r aku pon same ramai kate aku dah makin gemok doe..releks2 sudey...nanti2 kurus r tu..aku pon maleh nk kurus wat mase ni tunggu r taun depan plak..muhahah...

yg penting kaw wat bodo jek..kaw bukan gemoks angt pown..aku tengok ok jerk..taf lagi 2

Blog Anuar Kamaruddin™ November 12, 2009 at 7:55 PM  

gambar nenek dot com yg comey...keke

||| PöJìé PööH ||| November 12, 2009 at 8:08 PM  

saper kata Remy gemuk??
eh sini Pojie tampor dia sampai bpusing paler!!
Remy xgemuk la tapi comel sket dari Amir Rayyan hahah..
tp Pojie comel banyak!!!

Eazy Izzuddin November 12, 2009 at 8:12 PM  

eazy pn da gemuk
joms remy petang2 kite jog..
xD

iyllienaz November 13, 2009 at 12:41 AM  

asalkan bahagia..xkesahla gemok ke kurus ke..

Remy.com November 13, 2009 at 1:22 AM  

amir rayyan,
btol tu, tapi remy dah down...

Remy.com November 13, 2009 at 1:23 AM  

hazzy ishak,
jom, kita berdiet bersama sama...

menuju ke kegemilangan, cewwah...

Remy.com November 13, 2009 at 1:24 AM  

syaf,
ayat last tu lahir dari sanubari remy yg tulus suci dan murni...

huhu...

nk start diet next year?
gud luck k, huhuhu...

Remy.com November 13, 2009 at 1:24 AM  

nuar,
nenek remy aka solamah.com mmg cute kn?

mn x tumpah klau x ke cucunyer, huhu...

Remy.com November 13, 2009 at 1:25 AM  

pojie,
remy comel lg byk dr pojie, huhuhu...

Remy.com November 13, 2009 at 1:25 AM  

eazy,
jom kiter start jogging...

tiap hari kol 4am, jom...

Remy.com November 13, 2009 at 1:26 AM  

iyllenaz,
btol gak tu, huhu...

tp kurang keyakinan...

farish H November 13, 2009 at 9:53 AM  

mne de gemuk comei je hahaa

Preppy Guy November 13, 2009 at 5:29 PM  

uhu..gemuk ker...u r beautifull inside n out ok..

xoxo

Preppy Guy

Hezesuze November 16, 2009 at 9:34 PM  

bkn gemok arrr chubby jek....kalo gemuk tu cam shanie tu....ahaks!

Remy.com November 16, 2009 at 10:20 PM  

rizz,
remy mmg comey pon, huhu...

Remy.com November 16, 2009 at 10:20 PM  

preppy guy,
sweet nyer ayat u, thanks...
hehe, u too...

Remy.com November 16, 2009 at 10:21 PM  

kak heze,
sama jer lah tu, huhu...

RR November 21, 2009 at 4:51 PM  

sgt faaaaaham. dah thu topik tu sensitif nak ckp lagi..stupid. sigh.
takpe buktikan k. :p

Post a Comment