My New Hair

>> Sunday, November 1, 2009



011109 (Ahad)

Pada bulan yg baru ni, Remy telah membuat satu perubahan kecil pada diri Remy iaitu mengubah style rambut. Remy x tahu samada gaya sekarang ni lebih baik dari sebelum ni atau sebaliknya tapi Remy cuma inginkan kelainan, huhu...

Seperti biasa, tempat yg dah sebati dengan Remy iaitu A Cut Above yg terletak di dalam Sunway Pyramid. Dan seperti biasa, Hair Stylist yg biasa dengan Remy iaitu Louise aka L.

Remy tiba di Sunway Pyramid pada pukul 1.30 pm tapi disebabkan susah nak mencari parking, Remy tiba di A Cut Above pada pukul 2.15 pm padahal appoinment pada pukul 1.30 pm (nasib baik diorang semua happening).

Sebelum perubahan dilakukan...

Sebelum perubahan dilaksanakan, huhu...

Setelah rambut diluruskan, comey x ?

Sempat snap semasa menunggu perkara yg seterusnya...

Dah macam iklan Pantene kan, huhuhu...


Inilah hasilnya, kengkawan suka ataupun x ?




11 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ November 2, 2009 at 11:37 AM  

macam remaja jopun dah ni...hihihi =D

Remy.com November 3, 2009 at 12:44 PM  

nuar,
remy mmg remaja jopun pun...
mesti x cayer kn?
huhuhu...

Remy.com November 3, 2009 at 12:44 PM  

nemo,
remy sokong nuar juga, huhu...

Remy.com November 3, 2009 at 12:45 PM  

pojie,
eh baru tau ker yg remy ni celebriti?

huhu, mesti x cayer kn?

Ir Takamine Kyomaro November 4, 2009 at 8:08 PM  

berapa kena?nice....bagos ja kedai tu wat....

||| PöJìé PööH ||| November 5, 2009 at 7:17 PM  

berangan!!
POjie pun xmo kalah ngn kamu!
Pojie dah ada rambut baru jugak!
Jgn jeles n jgn terpikat k!!

itsmylife November 6, 2009 at 10:02 PM  

abg...u look better in your new hair style.

itsmylife November 6, 2009 at 10:02 PM  

oh ye,by the way, ni dydy.

Afzainizam November 7, 2009 at 12:43 AM  

Salam ziarah dari Kami
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari Kami setelah agak lama tidak ziarah blog anda… Mohon Maaf kerana kesibukan kami bekerja membataskan masa untuk melawat anda… ape pun kami tidak pernah melupakaan member alam maya semua…

new hair.... yup boleh jadi model syampo.... rejoys...eeee limau purut

Post a Comment