H.O.B.I.K.U.

>> Wednesday, December 30, 2009



301209 (Rabu)

Wah... Tajuk entry dah macam tajuk lagu dalam album terbaru MC jer (H.A.T.E.U. dari Memoirs of An Imperfect Angel).

Hari ni tetiber Remy teringin nak berkongsi dengan kengkawan semua mengenai hobi terbaru Remy sekarang ni. Dulu Remy minat mengumpul setem, pastu berubah kepada membela ikan dan setelah sekian lama Remy x mempunyai hobi, sekarang Remy ada hobi baru iaitu bercucuk tanam dan membela ikan. Bukan yg real tapi yg terdapat di dalam :


Pada mulanya Remy x gemar sangat melayari Facebook, tapi disebabkan desakan keluarga terutama abang kedua Remy iaitu Ryza.com, maka Remy mula meminati Facebook. Awal bulan Disember 2009 ni Remy mula aktif melayari Facebook, dan Remy melayari Facebook bukan untuk berkenalan tapi untuk bermain game yg disediakan dan dalam banyak-banyak game yg disediakan, cuma beberapa game jerk yg Remy layan antaranya adalah :


dan
yang paling Remy minat adalah :


Sejak dari mula main FarmVille ni Remy ada snap picture untuk dijadikan sebagai perbandingan perubahan yg akan Remy lakukan terhadap farm tersebut. Pic di bawah ni adalah untuk tatapan kengkawan semua, semoga terhibur k...

071209 (Isnin)

081209 (Selasa)

111209 (Jumaat)

121209 (Sabtu)

171209 (Khamis)

181209 (Jumaat)

191209 (Sabtu)

201209 (Ahad)

211209 (Isnin)

221209 (Selasa)

231209 (Rabu)

251209 (Jumaat)

291209 (Selasa)


Remy minat main FarmVille sebab ianya memberi ketenangan, rasa macam Remy betul-betul jadi seorang petani yg bekerja bersungguh-sungguh...

12 comments:

a i z o u l h a s h i m i e December 30, 2009 at 11:07 AM  

minat kite sama..
zoul main farmville, happy aquarium, cafe world n petville

Remy.com December 30, 2009 at 11:48 AM  

zoul,
wah, banyaknyer...

ada masa ker?

farm zoul pun da besar, huhuhu...

Hezesuze December 30, 2009 at 1:07 PM  

caiyok2 remy...
ermm tp camne nk wat petani tu duk tgh2 cam remy eat arr??? huhu

atty's December 30, 2009 at 3:01 PM  

kty pun berfacebook semata2 main game je ..skrg tgh addict.. cafeworld

farish H December 30, 2009 at 3:45 PM  

haha gile best ka men farm ni haha!

Remy.com December 30, 2009 at 8:50 PM  

kak heze,
senang jerk nk wat petani tu duk tgh2, bila kak heze on farmville kn petani tu mmg ada kat tgh2...

tmpt dia berdiri tu kak heze wat bulatan biar dia x dapat gerak...

huhu, senang kn?

Remy.com December 30, 2009 at 8:51 PM  

kak atty,
huhu, samer mcm abg 1st remy, men cafe world...

remy x minat masak, huhuhu...

Remy.com December 30, 2009 at 8:51 PM  

rizz,
mmg best, tp tanaman rizz remy tgk asik mati jer...

luper lax, rizz kn da ber...

ehem ehem...

syaf December 31, 2009 at 3:33 AM  

rajin betui ko main game ni kat fb
aku x pernah layan plak...maleh

Remy.com December 31, 2009 at 2:28 PM  

syaf,
kita kna berusaha, kalo x berusaha kita x kn tahu kemampuan bercucuk tanam kiter, huhuhu...

Eazy Izzuddin December 31, 2009 at 5:00 PM  

whoa
rajinnyer
eazy kemalasan nk bkk fb
hehe
xD

ChiLaBaey's December 31, 2009 at 5:29 PM  

Selamat Tahun Baru 2010, semoga azam tahun baru ni akan sukses hendaknye.... Apa2 pun senyum selalu macam selalu.... :)

Post a Comment