16 May 2010 dah selesai...

>> Sunday, January 31, 2010



310110 (Ahad)

16 May 2010 dah selesai?. Biar betul Remy ni, belum lagi bulan May tapi dah update entry tentang 16 May 2010 (gilakah?). Remy sebenarnya x gila seperti yg kengkawan sangka, cuma Remy terlalu gembira sebab persiapan untuk 16 May 2010 telah Remy siapkan dalam masa yang sangat singkat dan segalanya telah dirancang dan diatur dengan rapi oleh Remy.

Apa yang istimewanya 16 May 2010 nanti?.

Pada 16 May 2010 iaitu bersamaan hari Ahad akan diadakan Majlis Sambutan Ulang Tahun Cik Wanie aka Nenek (my best frenz) yang akan diadakan di :


Yup, betul tu. Ianya akan dilaksanakan di Satay Station yang berlokasi di Kampung Pandan. Ini merupakan jemputan yg ke 3 dari Cik Wanie kepada Remy dan Remy akan pastikan Remy menghadirinya sebab dah 2 tahun berturut-turut Remy x dapat datang masalah kegedikan yg melanda diri ini...

Tema untuk 16 May 2010 nanti adalah bertemakan 1 Malaysia dan disebabkan ini merupakan pertama kali Remy menghadirkan diri, maka Remy telah membuat persiapan yang awal antaranya :


Remy akan menggayakan busana yg akan dihasilkan oleh pereka yg semakin meningkat namanya iaitu Zery Zamri. Remy mula berkenalan dengan Zery Zamri dari MySpace tapi jarang sangat berhubung antara satu sama lain dan inilah masanya Remy akan menggayakan busana hasil rekaannya.


X sabar rasanya nak tunggu bulan March iaitu masa untuk mengukur saiz badan Remy untuk dijadikan sepasang baju tradisi (secret) yg akan digayakan pada 16 May 2010 akan datang...



Mengenai pakaian dah selesai. Satu lagi perkara yg telah Remy selesaikan adalah make up untuk menaikkan lagi seri dan penampilan Remy seperti Mariah Carey & Nick Cannon di atas. Remy telah mendapat tajaan dari M.A.C untuk mendandan Remy supaya terserlah kehenseman dan kecomelan yg telah lama terpendam dalam diri Remy ni (dah macam artis jer dapat tajaan segala, huhu...).


Sekarang ni masih ada satu lagi yg belum Remy selesaikan iaitu hadiah yg akan diberikan kepada Cik Wanie nanti. Masih memikirkan, harap dapat menyelesaikannya sebelum 16 May 2010.

We Love You Cik Wanie aka Nenek


Sekian...





Salam Sayang,
Remy.com

7 comments:

AZIZUL HASIMIE OSMAN January 31, 2010 at 2:23 AM  

wahhh meletops...
sgt teruja mnuggu saat tu..

Cik Wanie January 31, 2010 at 7:20 AM  

mak ai yang,
awlnyer persiapan,
tatuttttt i...
huhuhuhu...

nenek pun x sabar nak tunggu 16hb mei tau....

i luv u too sayang:)

Remy.com January 31, 2010 at 10:27 AM  

aizoul,

remy lg teruja menunggu saat saat yg mendebarkan tu, dah macam masuk Grammy Awards jerk...

Remy.com January 31, 2010 at 10:28 AM  

cik wanie,

huhu, awal kan?...

semuanya demi cik wanie, remy pasti dtg...

Hezesuze February 2, 2010 at 9:33 AM  

perghhhh!! persiapan macam artis gtew....seraaammmmm mak dengar....hahaha

Remy.com February 3, 2010 at 7:39 AM  

kak heze,

seram ker, huhu...

Afzainizam February 3, 2010 at 9:37 PM  

Salam dari kami http:// firestartingautomobil.blogspot.com

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan

Terima kasih
Kerana kembara ziarah maya
Membuka ruang, menyingkap dalam
Hingga tersentuh nurani, tercuit imaginasi
Tiada bandingan

mewarnakan hari-hariku
Mewajarkan masa berlalu
Kau tak henti mencetus keinginan
Merangsang pengembaraan
Kau meruntun, menyayat
Memukau
Dan mengasyikkan

Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....

salam sebuah ikatan persahabatan yang lebih erat lagi

Post a Comment