Hi Tea with Ahkak Gonjeng @ McD

>> Friday, January 8, 2010



080110 (Jumaat)

Pada 08 Disember 2010 bersamaan hari Jumaat dan pada pukul 02.26 pm, Remy mendapat panggilan dari Ahkak Gonjeng yg sangat gonjeng aka Kak Heze Suze. Kak Heze mengajak Remy makan di :


di McDonalds yg berlokasi di Seksyen 3 Shah Alam. Seperti yg kengkawan semua lihat, duta McDonalds untuk tahun 2010 ni adalah Remy.Com aka RC, Mariah Carey Cannon aka MCC & Lee Jun Ki (mesti McDonalds semakin popular).

Ahkak Gonjeng aka Kak Heze Suze, berbaju biru & bertumit tinggi.

Remy (i'm getting old)


Dan hidangan yg Remy & Kak Heze pilih adalah :

- Pilihan Ahkak Gonjeng @ Kak Heze

1 set Filet O Fish & milo panas (Kak Heze x berapa sihat)


- Pilihan Remy.Com

1 set Large Spicy Chicken McDeluxe & milo ice


Sambil makan, Remy & Kak Heze berborak dan bercerita sambil menonton cerita Aladdin. Selesai jer makan, Kak Heze menghantar Remy pulang semula dan meneruskan kehidupan masing-masing bagi melancarkan perkembangan kehidupan (apa yg Remy merepek ni, huhu...).

Best sangat berborak ngan Kak Heze, next time makan sesamer lagi k Kak Heze...

Sekian...




Salam Sayang,
Remy.com

6 comments:

Amir Rayyan January 8, 2010 at 8:01 PM  

dkat je...tp selalu terlepas dlm setiap perjumpaan..huhuhuh...:(

Eazy Izzuddin January 8, 2010 at 8:25 PM  

oh rindu nak makan mcD
lame x makan
huhu

Hezesuze January 8, 2010 at 11:04 PM  

amvoi pic mcd ang tu xbleh blah...muhahaha

btw..thanks dpt temankan akak menshekik hari ni....

Remy.com January 9, 2010 at 12:53 AM  

amir rayyan,

hurm...
ada org ckp nk amik kiter mlm tu pas blik kjer tpi...

hurm...

Remy.com January 9, 2010 at 12:54 AM  

eazy aka mudah,

kalau eazy nk mkn mcd call lah 1-300-13-1300

nnti sampai depan umah eazy, huhu...

Remy.com January 9, 2010 at 12:56 AM  

kak heze,

remy pun x tau nper pic tu tetiber ader...

maybe sbb ramai ckp remy nyer muka mcm lee jun ki, tu yg tersalah letak pic...

huhu...

thanks gax kak sbb sudi ajak remy mencekek tadi, rest bebanyak k n jaga suara tu...

Post a Comment