Makan Makan @ Secret Recipe

>> Tuesday, February 9, 2010



090210 (Selasa)

Petang tadi Remy jumpa 2 orang sahabat Bloggers Remy iaitu Kak Heze dan Amir Rayyan (Shawn). Pertemuan antara 3 sahabat Bloggers tadi diadakan di Secret Recipe yg berlokasi di SACC Mall.


Sebenarnya Kak Heze dan Remy dah merancang untuk makan - makan @ Secret Recipe pada jam 04.00 pm, tapi masa Kak Heze ngah tunggu Remy kat section 3 dari jam 03.45 pm hingga 04.00 pm tetiber Kak Heze dapat panggilan dari Amir Rayyan aka Shawn dan teruslah Kak Heze ajak Amir Rayyan join sekali.

Kak Heze ngan Fish n Chip

Remy & Amir Rayyan...


Lama juga x jumpa Amir Rayyan ni, biasalah kan orang bizi dan x der masa untuk jumpa kita, cewwah... Tu juga lah ayat yg Amir Rayyan cakap kat Remy, x tau siapa yg betul huhu... Tapi dapat jumpa tadi memang best, berborak sambil makan sambil berniaga...

Selesai jer makan dan masing - masing dah kekenyangan sampai x larat nak bergerak, Remy dan Amir Rayyan temankan Kak Heze membeli peralatan peribadi di The Body Shop. Sambil menunggu Kak Heze memilih barang, Remy mencuba kebanyakan body lotion yg ada kat sana.

Disebabkan Amir Rayyan keluar masa time kerja, maka kitorang x boleh lama - lama sebab dah hampir 3 jam kitorang keluar dan harus memulangkan semula Amir Rayyan ke penjaranya semula, huhu... Walaupun sekejab jer masa yg diluangkan bersama - sama, tapi kitorang bertiga sangat seronok dan happy (sama jer kan).

Kepada Kak Heze :
Thanks sebab x pernah bosan keluar ngan Remy, nanti kita keluar sesamer lagi k...

Kepada Amir Rayyan aka Shawn :
Thanks sebab belanja Remy & Kak Heze makan @ Secret Recipe hari ni, selamat poket kitorang huhuhu...

Sekian...




Salam Sayang,
Remy.com

8 comments:

Amir Rayyan February 10, 2010 at 9:24 AM  

dah lama x komen..singgah jap...hehehe...finally jmpa....setahun kot x jmpa..hahaha....:P padahal ofis ngan kedai remy sejengkal je pon...hahahha

Remy.com February 10, 2010 at 1:39 PM  

amir rayyan,

tu la, setahun rasanya x jumpa padahal dekat jer kedai remy ngan opis amir, dia jer yg bizi huhu...

Hezesuze February 10, 2010 at 5:25 PM  

korang berdua ni mmg tau....memasing dokat je tp xde masa nk jumpa mottiipp??? haha

xpe yg penting akak enjoy ngan uols berdua...kenyang peyut suka ati ler jwpnye...yihaaa!!

thanks to amir sbb banje SR...
to REmy nnti kita kuar lagik...hope xjemu ngan akak ye...hehe

Remy.com February 11, 2010 at 1:15 AM  

kak heze,

remy x pernh jemu kuar ngan akak sbb byk citer yg dibualkan, huhu...

farish H February 14, 2010 at 11:49 AM  

waa bile la nk lepak2 ngn korg g kanzz

||| PöJìé PööH ||| February 16, 2010 at 6:35 PM  

meh ler belanja POjie plak..
hahah xmalu!

Remy.com February 16, 2010 at 10:26 PM  

rizz,

bila2 jer rizz nak remy sentiasa ada cewwah...

Remy.com February 16, 2010 at 10:27 PM  

pojie,

jom, kita mkn nasi beriyani jom...

Post a Comment