Release Tension...

>> Monday, February 8, 2010



080210 (Isnin)

Di entry sebelum ni Remy telah melepaskan segala yg tersimpan dalam hati ni, dengan meluahkan ketidakpuasan hati Remy terhadap SAMPAH MASYARAKAT tu kini fikiran Remy semakin tenang dan happy. Ibarat kata kengkawan Remy yg lain "pedulikan jer apa yg DIA nak wat, yg penting kita happy", kini Remy malas nak ambil tau apa - apa pasal DIA dan Remy telah membuang semua no DIA.

Ok...

Untuk entry terbaru ni Remy nak kongsi dengan kengkawan semua tentang aktiviti Remy pada hari Isnin yg sangat indah ni.

Untuk breakfast Remy hari Isnin ni Remy mulakan dengan mengunyah beberapa biji Ferrero Rondnoir yg sangat sedap rasanya. Dalam 1 box ni terdapat 12 biji Ferrero Rondnoir, setiap biji sangat perfect dan tiada cacat cela (berbaloi dengan harganya).

Sekitar jam 10.00 am - 12.00 pm Remy membantu ibunda tersayang menjaga kedai di section 3 Shah Alam dan selepas tu Remy ke Sunway Pyramid untuk memotong rambut yg semakin hari semakin panjang macam Mayang Mengurai. Remy memang suka rambut panjang ala - ala Lee Jun Ki tapi disebabkan cuaca negara kita ni memasing pun tau lah kan dengan panasnya maka Remy mengambil keputusan untuk memotong pendek di bahagian tepi seperti di bawah ni...

Ensem x?... Huhu, x la seensem macam dulu.


Selesai jer memotong pendek rambut kesayangan Remy di A Cut Above Sunway Pyramid, seterusnya Remy ke CupcakeChic yg berlokasi di F1.87A First Floor Sunway Pyramid untuk membeli 2 dozen cupcake yg sangat cantik dan comel. Remy beli 2 dozen cupcake bukan semuanya untuk Remy makan sebab Remy on diet sekarang ni, tapi 1 dozen untuk keluarga tercinta dan 1 dozen lagi untuk staff di A Cut Above (diorang semua dah macam family Remy sendiri).

1 dozen of CupcakeChic, nyummyyyy...

CupcakeChic from side...

1 dozen CupcakeChic, sangat cantik & comel macam Remy...


Antara jenis - jenis cupcake yg terdapat di CupcakeChic adalah sepert berikut :

- Back To Basics - Naughty 'n Nice - Othello - Fatal Attraction - Chocofee - Cookies 'n Cream - Red Velvet - Rum 'n Raisin - PB Chip - Nutcracker - Wake Me Up - Persian Love - Onde Onde - Peaches 'n Cream - Blueberry Crumble - Lemon Meringue - 24 Karat - Banoppy - Good Ol' Days - Butter Pecan - Tiramisu - Black Forest - On Cloud 9 - Forget Me Not - Jaffa -

Tu jer yg Remy tau, untuk mengetahui dengan lebih terperinci sila boleh menghubungi 603 - 5638 9989 atau layari website Facebook ataupun Twitter mereka...

Setelah ke CupcakeChic, Remy terus pulang ke rumah untuk merehatkan badan...

Sekian...




Salam Sayang,
Remy.com

6 comments:

Hezesuze February 9, 2010 at 8:36 AM  

woiiii pegi ngan sape tu???
nape xajak akak...adoaiiii
akak tgh boring giler smalam....huhu

Remy.com February 9, 2010 at 1:16 PM  

kak heze,

g sensorang jer, x tau lak akak boring giler semlm...

x per next time remy ajak k...

AZIZUL HASIMIE OSMAN February 9, 2010 at 4:27 PM  

bru comel sket..huhuhu..nak ptong rambut tp syg..nak try rmbut pjg mgurai palk..

Remy.com February 10, 2010 at 12:30 AM  

zoul : panjang mcm mayang mengurai, smart tau...

Post a Comment