Remy Ketakutan...

>> Friday, February 19, 2010



190210 (Jumaat)

Hari ni Remy nak berkongsi dengan kengkawan semua tentang satu peristiwa yang x dapat Remy lupakan seumur hidup Remy. Remy tahu yg kengkawan akan menganggap lucu @ kelakar @ funny tentang cerita yg akan Remy kongsikan bersama nanti, tapi bagi Remy ianya telah membuat jantung Remy bagaikan ingin tercabut dan berdebar - debar tanpa henti.

Peristiwa ni berlaku sejak malam tadi iaitu semasa Azan Maghrib berkumandang, tetiber bulu roma Remy berdiri dan seram sejuk (x tau kenapa). Tanpa menghiraukan, Remy memandu dari kereta dari seksyen 3 ke rumah yg berlokasi di seksyen 19 (ada masa datang ar k, huhu...).

Sampai jer rumah, Remy x berani untuk naik ke tingkat atas. Biasanya Remy terus naik ke atas untuk online Facebook tapi malam tadi Remy x berani langsung. Remy menjadi semakin takut pada pukul 9.30 pm sebab TV3 mengeluarkan cerita Penunggu Gunung Raya, sengal nyer TV3...

Bila masa untuk tidur, Remy terpaksa memberanikan diri untuk tidur sendirian di dalam bilik sebab abang kedua Remy iaitu Ryza ke Australia atas urusan kerja. Tapi setelah 30 minit Remy cuba untuk lelapkan mata, Remy mengalah sebab x dapat melakukannya...

Perkara yg Remy fikirkan pada masa tu...

Bodohnyer Setan, ganggu imaginasi Remy malam tu...

Pulangkan...


Remy terus menuju ke bilik emak Remy untuk minta izin tidur bersama emak dan adik - adik. Walaupun diketawakan emak, Remy terpaksa menebalkan muka Remy yg kiut ni supaya dapat tidur dengan nyaman. Tapi sangkaan Remy meleset sebab Remy tetap x dapat melelapkan mata walaupun tidur di bilik emak.

Akhirnya Remy mengambil iPod untuk mendengar lagu Mariah Carey yg berentak perlahan dan tiba - tiba Remy terlelapkan mata, amiiinnn...

Nasib baik ada penyelamat Remy... Love You...


Mudah - mudahan malam nanti Remy dapat lelapkan mata dengan mudah seperti malam - malam sebelum ni...

Sekian...




Salam Sayang,
Remy.com

10 comments:

||| PöJìé PööH ||| February 19, 2010 at 5:16 PM  

penakut gak Remy yer..
dah dgr lagu MC, tgok muka MC baru lena yer..
huhuh..

Remy.com February 19, 2010 at 6:12 PM  

pojie,

remy mmg penakut, tgk jer muka kiut tp penakut...

huhu...

MC mmg byk bg Remy semangat dan kekuatan utk meneruskan hidup...

fndrocka February 19, 2010 at 8:29 PM  

mengada-ngada tol si remy

Remy.com February 19, 2010 at 9:00 PM  

fndrocka,

huhu, remy mmg mengada - ngada pon sbb remy budak - budak lagi, kanak - kanak comel...

anyway, u saper?

AZIZUL HASIMIE OSMAN February 20, 2010 at 10:50 AM  

hahaha..
kikiki..
lalalala..
tp cite penunggu gunung raya tu mmg best sgt2

farish H February 20, 2010 at 11:13 AM  

haha dgr lgu mc leh lena! cayalahh

Eazy Izzuddin February 20, 2010 at 4:31 PM  

la..
penakut juga...
eazy pun kdg2 juge takut
hehe
xD

Remy.com February 21, 2010 at 11:44 PM  

zoul,

kakakaka...

kikikiki...

kukukuku...

huhuhuhu...

Remy.com February 21, 2010 at 11:45 PM  

rizz,

tu ar, cuma MC jer yg dapat bantu Remy bila Remy dlm kesusahan, Love u MC...

Remy.com February 21, 2010 at 11:46 PM  

eazy,

remy mmg penakut pon, tapi remy try cover spy x nmpk sgt mcm penakut huhu...

Post a Comment