Berjimba di Kedah Part 6...

>> Sunday, March 14, 2010



Setelah segala penat hilang, kami ke Star Parade yg berlokasi di Alor Setar, Kedah. Kami ke sana bertujuan untuk bermain bowling bersama - sama bagi mengeratkan lagi tali persahabatan dan persaudaraan kami, cewwah...

Kami bermain sebanyak 2 game, banyak - banyak nanti takut x larat.

Remy...

Cik Wanie...

Anis...

Mas...


Kat sana bukan main bowling, tapi lebih mengambil gambar. Iya lah, bukan senang nak bermain bersama - sama macam ni...

Cik Wanie kegembiraan sebab balingan pertama dah strike, huh...

Cik Wanie di pangkuan Remy, huhu...

Cik Wanie dan Anis...

Love Remy x pernah menjadi, bentuk aper ntah tu...

Cik Wanie bersama Remy...

Cik Wanie, Remy dan Anis...

Cik Wanie, Mas dan Anis...

Remy bersama Cik Wanie...

Mas, Remy dan Cik Wanie...

Mas bersama Anis...

Cik Wanie bersama Mas...

Cik Wanie, Remy dan Mas...

Anis dan Remy dihalang Cik Wanie...

Perlakuan sumbang oleh Cik Wanie dan Remy...

Mas say "talk to my hand"

Anis dan Cik Wanie sangat happy nampaknyer...

Keputusan pertama...

Keputusan kedua...

Mas x berpuas hati dengan keputusan...







n

0 comments:

Post a Comment