ke KLIA...

>> Tuesday, March 16, 2010



150310 (Isnin)

Remy nak holiday ke mana sampai pergi ke KLIA?. Walaupun sekarang ni cuti sekolah, tapi Remy x der ar gi holiday ke mana - mana walaupun baru - baru ni Remy ke MATTA FAIR yg berlokasi di PWTC. Remy ke KLIA adalah untuk mencari sesuatu yg baru sahaja Remy minat untuk mengumpulnya sebagai hobi. Hobi baru Remy ni terhasil daripada seorang kawan Remy yg amat gila terhadap model kapal terbang, setelah dia berkongsi dengan Remy maka akhirnya Remy pun turut minat sama. Untuk mendapatkan model keluaran terbaru Malaysia Airlines, maka remy sanggupkan diri untuk ke KLIA. Remy ke KLIA bukannya berseorangan, tetapi bersama Mas dan saudaranya...

Perjalanan ke KLIA, Mas drive...

Lihatlah betapa gembiranya Remy setelah mendapatkan apa yg diidamkan...

Dalam perjalanan pulang, pose...

Pose lagi...


Memandangkan semua dah lapar, maka kami bertiga singgah di Burger King yg berlokasi di seksyen 13 Shah Alam untuk mengisi perut masing - masing.

Remy yg tengah berdiet...

Mas yg x jadi nak berdiet...

Mas dan saudaranya...


Sampai jer rumah, terus Remy buka kotak dan memasang model kapal terbang keluaran Malaysia Airlines tersebut hingga menjadi...




Wah, happy nyer bila dapat apa yg kita nak. Mulai hari ni, Remy akan mengupdate beberapa entry mengenai setiap model kapal terbang yg Remy ada beserta infonya...

Sekian...




Salam Sayang,
Remy.com

2 comments:

Hezesuze March 17, 2010 at 4:08 PM  

uit nape xmakan kt KLIA jek...mahal yeee?? hahahaha

psstt..bila kita nk jumpa lagik nie...story about vacation kita nie...ramai gak yg nk join...huhu

Afzainizam March 19, 2010 at 6:53 PM  

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Post a Comment