Happy 23rd Anniversary...

>> Saturday, May 8, 2010



080510 (Sabtu)

Disebabkan Remy x menyambut Birthday Remy seperti kebanyakan orang, maka Remy nak update di Bloggers ni sekadar meraikan peningkatan satu tahun pada usia Remy yang kini 22 tahun... Eh 23 tahun sekarang ni huhuhu...

Sejarahnya,

Remy telah dilahirkan pada 08hb Mei 1987 dan Remy dilahirkan di Klinik Ludher yg berlokasi di Seksyen 17 Shah Alam. Dalam family Remy, Remy sorang jer yg dilahirkan di klinik, yg lain semua kat hospital (sangat x adil).

Ok lah, x nak cerita panjang lebar sbb mesti ada yg bosan nanti... So tengok jer lah pic Remy di bawah ni khas buat pembaca semua.










Impian Remy adalah Remy ingin meninggal pada tarikh yg sama Remy dilahirkan iaitu 08hb Mei...

Sekian...




Salam Sayang,
Remy.com

12 comments:

Remy.com May 8, 2010 at 12:47 AM  

Zoul,

Thanks... GBU my frenz...

ChiLaBaey's May 8, 2010 at 4:47 AM  

Happy Birthday Bro... Tak buat macam Nuar ke at Secret Recipe dulu.... Hehehehe... Apa2 pun saya doakan moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.... :)

Cik Wanie May 8, 2010 at 7:51 PM  

happy birthday my dear....
special entry for u;)

~hugs~

zeme May 10, 2010 at 1:58 PM  

Hepi besday remy..moga pjg umur dimurahkan rezeki..kalo remy bwh umur 7 thun bleh gak kasi aicraft model for besday prezen..hahaha..

Remy.com May 11, 2010 at 12:27 AM  

ChiLaBaey's,

Bang, Remy x ramai kawan... Kang buat kat luar x der lak yg nk dtg... Huhuhu...

Remy.com May 11, 2010 at 12:28 AM  

Miss Lolly,

Thanks... Huhu kebesdeyan katernyer...

Remy.com May 11, 2010 at 12:28 AM  

Tfaaaaaa,

Thanks, GBU...

Remy.com May 11, 2010 at 12:29 AM  

Cik Wanie,

Thanks, terharu sesangat baca entry tu sambil mendengar background lagu yg sayu sayu...

Remy.com May 11, 2010 at 12:30 AM  

Zeme,

Thanks... Tapi yg Remy x puas hati naper kalo bawah 7 thn jer dapat hadiah aircraft?... Remy nak... Huhuhu...

Post a Comment