Kuala Terengganu...

>> Thursday, June 3, 2010



030610 (Khamis)

Setelah 3 hari kembali dari Kuala Terengganu, baru hari ini Remy berkesempatan untuk mengupdate Blog kerana banyak perkara yg perlu diselesaikan. Remy akan menceritakan dengan seringkas-ringkasnya aktiviti yg telah dilakukan semasa di Kuala Terengganu.


28hb Mei 2010 (Jumaat)

09.15 am - Tiba di Perhentian Bas sec 17 Shah Alam
09.30 am - Bas memulakan perjalanan
03.00 pm - Berhenti di kawasan rehat Bandar Baru Chendor
03.39 pm - Sambung perjalanan
06.30 pm - Tiba di Kuala Terengganu
06.45 pm - Dijemput oleh Ema
07.20 pm - Tiba di rumah Ema
07.25 pm - Minum petang
08.00 pm - Makan malam
08.50 pm - Shopping di Mydin
09.30 pm - Lepak di Pantai Batu Burok
11.45 pm - Tiba di rumah Ema
12.00 am - Mandi & tidur










29hb Mei 2010
(Sabtu)

08.00 am - Bangun tidur & bersiap
09.00 am - Sarapan pagi
10.30 am - Ke Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin
11.00 am - Ke Muzium Negeri Teregganu
02.00 pm - Ke Taman Tamadun Islam
06.00 pm - Tiba di rumah Ema
06.20 pm - Merehatkan badan
08.30 pm - BBQ
10.00 pm - Menonton TV3
12.00 am - Mandi & tidur





















30hb Mei 2010 (Ahad)

08.30 am - Bangun tidur & bersiap
09.40 am - Sarapan pagi
10.30 am - Ke Pasar Payang
01.00 pm - Ke Masjid Tengku Tengah Zaharah
03.00 pm - Lunch di Kedai makan Pok Leh
03.40 pm - Shopping di Giant
04.30 pm - Ke Seberang Takek
05.25 pm - Membeli keropok lekor
06.15 pm - Tiba di rumah Ema
06.30 pm - Mandi
07.00 pm - Merehatkan badan
08.20 pm - Makan malan di Paradise Deluxe
10.10 pm - Tiba di rumah Ema
10.15 pm - Menonton TV3
11.30 pm - Tidur





























31hb Mei 2010 (Isnin)

06.00 am - Bangun tidur & bersiap
07.50 am - Sarapan pagi
09.00 am - Tiba di Perhentian Bas Terengganu
09.20 am - Menaiki bas
09.30 am - Bas memulakan perjalanan
12.23 pm - Berhenti di kawasan rehat Bandar Baru Chendor
01.15 pm - Sambung perjalanan
06.00 pm - Tiba di Perhentian Bas sec 17 Shah Alam
06.10 pm - Dijemput oleh ibunda tercinta
06.25 pm - Tiba di rumah





Itulah aktiviti yg telah Remy, Azzy, Ryza dan Zura lakukan semasa berada di Kuala Terengganu.

Sekian...




Salam Sayang,
Remy.com

12 comments:

ChiLaBaey's June 3, 2010 at 4:44 PM  

Ni betul2 jalan sakan ni Remy... Takpe boleh release tension.....

Anak2 kucing aper khabar...???

zeme June 3, 2010 at 5:43 PM  

wah..betul² holiday ni..dpt tak tgk penyu? hehehe..nanti blaja cakak (cakap) ganu..

El-Zaffril June 3, 2010 at 6:33 PM  

Wah... jelesnye... serius... macam best je holiday

MGMSabri June 3, 2010 at 7:18 PM  

beli kerepok kt BTB heh?
siap dgn intisari rancangan lgi...

Remy.com June 3, 2010 at 11:38 PM  

ChiLaBaey's,

Bang, x lah sakan sangat... Biasa biasa jerk, yg wat x best cuaca kat sana sbb panas sesangat...

Anak2 kucing ok, makin gemuk n makin nakal (suka sangat memanjat n mencakar), tapi dr yg cek cakap diorang gemuk sbb banyak cacing, kna tunggu 2 bulan baru leh suntik cacing...

Remy.com June 3, 2010 at 11:40 PM  

Zeme,

Bukan selalu dapat holiday, huhu... Tak dapat ar tengok penyu sbb org sana cakap penyu dah jarang mendarat kat sana...

Remy terpinga pinga masa gi Pasar Payang sebab x faham sepatah haram pun apa yg diorang cakap huhuhu, pasni kna bawa Zeme sekali...

Remy.com June 3, 2010 at 11:41 PM  

El,

Bukan macam tp memang best holiday ni, next time kiter g sesamer k...

Remy.com June 3, 2010 at 11:42 PM  

MGMSabri,

Aah, Remy beli keropok lekor kat BTB (ramai sesangat, mmg sangat popular kat sana)...

MGMSabri June 4, 2010 at 12:06 AM  

mmg popular BTB tu...
sedap...
Sabri esok bertolak gi kuala terengganu....
ada hal sikit kt sana...
ouh ya...sab follow remy...
follow me too ya.
thanks

Remy.com June 4, 2010 at 10:43 AM  

MGMSabri,

Ada hal apa kat sana?

Ok, nnti Remy follow Sabri gak k, thanks,...

Eazy Izzuddin June 5, 2010 at 8:12 AM  

wah!...
teruja tgk pic2 remy...
hehe
nice!
=D

Remy.com June 5, 2010 at 11:15 AM  

Eazy,

Huhu...Teruja katernyer...

Miss U Mudah...

Post a Comment