Bye Bye 2011 & Hye 2012

>> Saturday, December 31, 2011

31.12.11

Telah genap 365 hari kita tempuhi selama 12 bulan dalam tahun 2011, pelbagai cabaran dan liku-liku yang telah dilalui dan pada 31.12.11 ini kita berjaya sampai di tahap ini. Ada yang tercapai, ada yang kurang tercapai dan ada yang tidak tercapai apa yang diazamkan / diimpikan / diinginkan pada awal tahun 2011, tetapi segalanya boleh diperbaiki pada tahun yang baru yang akan disambut dalam beberapa jam lagi. Terima kasih tahun 2011 kerana telah memberi 365 hari yang penuh dengan suka dan duka.

01.01.12

Tahun yang baru buat kita semua, semoga tahun yang baru nanti memberi kelebihan untuk kita memperbaiki segala kesalahan dan kesilapan kita di tahun 2011. Mari kita hadapi tahun 2012 yang baru nanti dengan hati yang penuh dengan azam yang baru, kita lakukan apa yang ingin dilakukan.

Sekian...

Read more...

Dinner Nasi Goreng with Ayam Goreng Berempah

>> Friday, December 30, 2011

Tarikh : 29hb Disember 2011 (Khamis)
Masa : 09.30 pm
Lokasi : Seksyen 19, Shah Alam


Semalam, Remy dan Ema telah menyediakan satu hidangan simple untuk dinner bersama keluarga di rumah. Hidangan yang disediakan adalah Nasi Goreng bersama Ayam Goreng Berempah, nasi goreng disediakan oleh Ema manakala ayam goreng disediakan oleh Remy.


Di bawah ni adalah picture yang sempat Remy semadikan untuk tatapan kengkawan semuanya.








Sekian...

Read more...

People: 40 Years of New Year's Rockin' Eve

>> Thursday, December 29, 2011

People Magazine reviews 40 Years of Dick Clark's New Year's Rockin' Eve: From Rick James to Mariah Carey to Justin Bieber, take a look back at the performers who helped the TV legend party it up before the ball dropped.


2006 : Mariah Carey



Mariah Carey happily showed her support for Clark as he made his return to Rockin' Eve two years after suffering a stroke. "I wouldn't have missed this for the world," he said.

Source

Read more...

Mariah Carey: My Son is the "Life of the Party"

>> Wednesday, December 28, 2011


Mariah Carey and Nick Cannon's twins, Moroccan and Monroe, are less than a year old, but according to the pop star, they're already relatable.

"It's so funny ... there's a picture of the two of us together and we look identical and we have the identical smile," Carey says in a new interview special, "Mariah Carey: On The Record with Fuse," which airs Sunday (8 p.m ET). "I recognize the joy that's in him. There's something that was always free about me, it just got stifled as things grew in my career."

Mariah Carey and Nick Cannon's twins, Moroccan and Monroe, are less than a year old, but according to the pop star, they're already relatable.

"It's so funny ... there's a picture of the two of us together and we look identical and we have the identical smile," Carey says in a new interview special, Mariah Carey: On The Record with Fuse, which airs Sunday (8 p.m ET). "I recognize the joy that's in him. There's something that was always free about me, it just got stifled as things grew in my career."

The slimmed-down singer adds that if you walked up to her son, whom she calls "the life of the party," he would "just smile and be your best friend."

As for adorable twin sister, Monroe, she's got a bright personality of her own, too.

"We have Miss Monroe Cannon- that's what I call her, Miss Monroe," Carey says. "She's very dainty and she holds her own bottle. She's Miss Independent, definitely Miss Independent."

Source

Read more...

Mariah's Contribution to "Pencils of Promise"

>> Tuesday, December 27, 2011

"A Hero Comes Along" by Mariah Carey

Hand-written in pencil, Mariah's contribution is a set of lyrics which own a place in music history. The first line of "that" chorus, five simple yet powerful words from one of her most cherished songs. These lyrics are from the song "Hero," which was written by Mariah. Be the hero that brings them to life in a whole new way, by having them help nurture the talents of children all over the world.






The Impact: This item will raise enough money to build a school that will educate seventy-five students in Ban Sanouk, Laos. Ban Sanouk hasn't had an update to their school in over seventy years, but that hasn't stopped them from teaching classes out of their old structure, homes and even outdoors. Help fifty-eight families by giving them the adequate resources for education.

To learn more, or to bid on this product, click here.

Source : Team Mariah on Twitter / Pencils of Promise

Read more...

Happy Birthday Mami

>> Monday, December 26, 2011

Tarikh : 24hb Disember 2011 (Sabtu)
Masa : 09.30 pm - 11.30 pm
Lokasi : Seksyen 19, Shah Alam


22hb Disember 2011 bersamaan pada hari Khamis yang lalu adalah birthday my auntie iaitu Rozie Othman yang ke 50 an (lupa lak umur sebenar sebab nampak awet muda huhuhu...).

Disebabkan hari Khamis adalah hari kerja, maka Remy x dapa nak celebrate sama, so pada hari Sabtu yang lalu Remy sambut birthday Mami di rumah Remy.


Kami sambut berlima sementara family Remy ke Space U8 untuk menonton Ombak Rindu yang bermula pada pukul 10.00 pm, family Remy mula gerak dari rumah pada pukul 09.00 pm dan Nadiah bersama Mami (birthday girl) tiba di rumah Remy pada pukul 09.30 pm.

Di bawah ni adalah nama 5 orang yang ada :


01. Rozie Othman (birthday girl)
02. Nadiah
03. Remy
04. Nur Iman Qistina
05. Solamah Manaf (my grandma)


Tanpa melengahkan masa, kek yang telah ditaja oleh Secret Recipe iaitu Chocolate Fudge Cake di bawa keluar dari peti sejuk dan dihidangkan bersama menu utama pada malam itu iaitu Spaghetti Bolognese dari hasil tangan Remy (thanks to Nadiah untuk resepi Spaghetti Bolognese). 







Sementara baba dan mama Qistina ke Space U8 menonton Ombak Rindu, Qistina dijaga oleh birthday girl, Nadiah dan juga Remy.



Dan saat yang dinanti-nantikan, sesi memotong kek. Mami ajak Qistina potong kek sekali, Qistina memang suka sangat memotong kek ni (thanks to Nenek Rozie - kata Qistina).








Sorry, picture masa menjamu makanan x dapat diambil sebab masing-masing sibuk menikmati Spaghetti Bolognese dan Chocolate Fudge Cake sambil bermain dengan Qistina yang sangat lasak.

Selesai makan, kami berlima lepak kat ruang tamu sambil menonton cerita "Ajaibnya Cinta" di TV3. Sambil menonton "Ajaibnya Cinta", kami bermain dengan Qistina (layan semua kerenah dan telatah Qistina).

Dan pada pukul 11.30 pm, Mami dan Nadiah mengundurkan diri untuk balik ke rumah mereka di Kampung Melayu Subang. Tinggal lah Remy, nenek Remy dan juga Qistina yang sedang lena tidur di rumah.

Buat Mami, Remy ingin mengucapkan :

SELAMAT HARI JADI

Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.

Sekian...

Read more...

Merry Christmas II You

>> Sunday, December 25, 2011


25hb Disember 2011


Remy hanya ingin mengucapkan kepada semua penganut agama Christian

MERRY CHRISTMAS II YOU


Semoga perayaan Christmas anda lebih ceria dengan video di bawah ini...















Sekian...

Read more...

Spaghetti Bolognese

>> Saturday, December 24, 2011

Malam nanti Remy dan Nadiah akan menyambut Birthday my auntie (Rozie Othman - Nadiah's mom) so menu pilihan kami adalah Spaghetti dan Nadiah telah memberi Remy menu Spaghetti Bolognese yang sangat sedap dan lazat (sama jer maknanya).

Pukul 08.30 pm Remy memulakan operasi memasak dan Remy nak kongsi bersama kengkawan semua resepi Spaghetti Bolognese ni. Antara bahan-bahan yang diperlukan adalah seperti di bawah ni.




01. Sos Prego (Roasted Garlic Parmesan)
02. Sos Tomato
03. Sos Cili Thai Life
04. Parmesan Cheese
05. Black Pepper
06. Bay Leaves
07. Spaghetti Bolognese Herbs
08. Olive Oil
09. Garam secukup rasa
10. San Remo Spaghetti


Dan juga bahan di bawah ni.


Bawang Putih - ditumbuk




Bawang Kuning - di potong dadu



Daging Lembu / Daging Ayam - yang telah dicincang halus



Cendawan - di potong nipis



Lada Benggala - di potong dadu



Tomato Kecil - di potong dua



Dan cara-cara penyediannya adalah seperti berikut :

01. Panaskan minyak
02. Tumis bawang putih dan bawang kuning hingga naik bau
03. Masukkan daging cincang
04. Masukkan bay leaves, spaghetti bolognese herbs, lada hitam dan sedikit garam
05. Tunggu sehingga daging masak kemudian tepikan
06. Dalam kuali yang lain, panaskan minyak
07. Tumis bawang putih dan bawang kuning hingga naik bau
08. Masukkan sos prego, sos tomato, sos cili thai dan sedikit air
09. Setelah mendidih, masukkan lada bengala, cendawan, tomato dan lada hitam
10. Masukkan garam secukup rasa
11. Setelah masak, campurkan daging cincang yang telah masak tadi

**Spaghetti pula senang jer, panaskan air hingga menggelegak kemudian masukkan garam dan olive oil secukupnya dan masukkan spaghetti. Tunggu hingga masak dan sedia dihidang.

Itu saja resepi nya, harap kengkawan semua cuba ya.

Sekian...

Read more...

Bersama Nadiah ke Giant Seksyen 13, Shah Alam

>> Friday, December 23, 2011

Tarikh : 23hb Disember 2011 (Jumaat)
Masa : 08.30 pm - 10.40 pm
Lokasi : Giant Seksyen 13, Shah Alam


Baru balik dari Lunch at Belanga with Faizul, dapat rehat beberapa jam tiba-tiba dah pukul 08.00 pm. Remy ada janji dengan Nadiah untuk ke Giant pukul 08.00 pm, tiba-tiba Nadiah bg tau delay sampai 08.30 pm (katanya nak Isya' dulu, hurmmm...).


Pukul 08.30 pm Remy dan Nadiah tiba di Giant Seksyen 13, Shah Alam. Tujuan kami berdua ke Giant adalah untuk membeli bahan-bahan membuat Spaghetti Bolognese untuk menyambut Birthday Rozie Othman (my auntie) esok malam - 24hb Disember 2011.

Sebenarnya Birthday my auntie ni pada 22hb Disember 2011 (Khamis) yang lalu, tapi disebabkan hari bekerja so x dapat nak sambut (hujung minggu ni lah masanya untuk sambut). 








Seperti biasa, kalau dah pilih barang mestilah ke kaunter untuk membuat pembayaran.




Selesai membeli belah, Remy dan Nadiah ke Subway untuk menikmati kenikmatan sandwich sepanjang 6 inci.



Pilihan Remy adalah Italian B.M.T. with extra cheese, nyummyyy...



Lepas makan mestilah kenyang kan, so disebabkan masing-masing dah kenyang dan hari dah lewat malam (padahal baru pukul 10.40 pm) so kami berdua berpisah dan kehaluan masing-masing untuk menentukan masa depan yang lebih cerah dan terjamin hahaha...

Sekian...

Read more...

Lunch at Belanga with Faizul

Tarikh : 23hb Disember 2011 (Jumaat)
Masa : 12.30 pm - 02.40 pm
Lokasi : Empire Shopping Gallery & Subang Parade


Jumaat, ramai yang berebut-rebut ke Masjid untuk melakukan Solat Jumaat tapi Remy berebut-rebut ke Empire Shopping Gallery yang berlokasi di Subang Jaya.


Remy ke Empire Shopping Gallery bukannya untuk ke Fitness First aka workout (dah lama x workout, tapi still gagah perkasa aka tough) tapi Remy ke sana adalah untuk lunch bersama kawan Remy iaitu Faizul di Belanga.




Tiba di Empire Shopping Gallery pada pukul 12.15 pm dan Remy berjumpa dengan Faizul pada pukul 12.30 pm dan terus menuju ke Belanga untuk mengisi perut yg kekosongan dan kelaparan.

Antara menu yang Remy pilih di Belanga adalah seperti di bawah ni :

Nasi Kerabu bersama Ayam Percik (Faizul pilih daging)



Satay Ayam Belanga



Dan minuman yang Remy pilih adalah Jus Avocado manakala Faizul pilih Nescafe Ais
Sambil makan, kami berdua bercerita tentang apa yang dilakukan sekarang. Lama juga x jumpa dengan Faizul ni, rasa-rasanya dah sebulan lebih so banyaklah yang nak dikongsi bersama.

Habis jer makan dan masing-masing dah kekenyangan, rehat sebentar bersama Kit Kat hahaha gurau jer. Dah kenyang mestilah rest jab sebab dah senak usus ni memproses apa yang dah dimasukkan ke dalam.

Selesai usus memproses, kami berdua mula melakukan aktiviti seterusnya iaitu mencari aksesori untuk BlackBerry baru Remy iaitu BlackBerry Torch 9860 di Subang Parade (terpaksa ke Subang Parade sebab Empire Shopping Gallery x der kedai aksesori handphone).

Sampai di Subang Parade (depan Empire Shopping Gallery jer), proses mencari aksesori dimulakan dan setelah beberapa kedai ditanya dan disoalselidik akhirnya Remy jumpa apa yang Remy inginkan dan idamkan untuk BlackBerry Remy, biasalah handphone baru beli mestilah sayang and manja (lama-lama campak jer).



Dapat apa yang diinginkan, tiba-tiba tengok jam dah pukul 02.40 pm so Remy dan Faizul terpaksa berpisah dan ke haluan masing-masing sebab pukul 03.00 pm Faizul ada program yang perlu dihadiri.

Anyway, thanks to Faizul sebab sudi lunch bersama Remy.

Sekian...

Read more...

New Series of Malaysian Banknotes Revealed : Distinctively Malaysia

>> Thursday, December 22, 2011

Distinctively Malaysia
The New Series of Malaysian Banknotes

The latest series of Malaysian banknotes draws its inspiration from elements which distinctively define the country's diverse culture, heritage and nature. Themed 'Distinctively Malaysia', the fourth series of Malaysian banknotes features traditional expressions in the art and craft, natural wonders, flora and fauna, economy and tradition.


Common Features
On the obverse side, all banknote denominations in the new series retain the portrait of the first Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Abdul Rahman ibni Tuanku Muhammad, the national flower Rosa-sinensis hibiscus (known locally as the 'Bunga Raya') and patterns of traditional woven fabric - the 'songket'.

The reverse side of each banknote denomination features different elements of nature, tradition, culture, flora, fauna and the economy that are distinctively Malaysian.


RM100 banknote
Natural Wonders

The magnificent beauty of Malaysia's two prominent natural wonders, declared 'World Heritage Sites' by the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO) are portrayed on the RM100 banknote.

These are the Kinabalu Park in Sabah, home to the majestic Mount Kinabalu (the highest mountain in Southeast Asia) and the spectacular limestone pinnacle rock formations of Gunung Api valley, found within the Mulu National Park in Sarawak.

Together, they represent the many natural wonders of Malaysia that provides visitors a unique experience.


RM50 banknote

Agriculture and Technology

Oil palm and biotechnology are featured on the RM50 banknote as Malaysia's thriving economy icons. Oil palm has become the country's most valuable agricultural crop as Malaysia is one of the largest producer and exporter of palm oil in the world.

Biotechnology continues to drive this commodity up the value chain, supporting the nation's economic transformation towards higher value-added activities in the agriculture, manufacturing and services sectors of the economy.

Crude palm oil is also used as the underlying commodity to facilitate Islamic financing.


RM20 banknote

Marine Life

As ambassadors of the rich and colourful marine life found in our tropical waters, two of the most well-known species of sea turtles endemic to Malaysian waters are on the new RM20 banknote - the Hawksbill Turtle (Eretmochelys imbricata) and Leatherback Turtle (Dermochelys coriacea).

The Hawksbill is easily identified by its curved beak and scaly shell while the Leatherback has a leathery skin and seven ridges on its shell.

These gentle turtles are a reminder that their existence rests in the delicate balance of human activity and marine life conservation.


RM10 banknote

Flora

Malaysia's lush tropical jungle, which is one of the world's oldest living rainforest, is home to a spectacular variety of flowering plants. Most iconic amongst them is the Rafflesia, the world's largest flower.

The Rafflesia Azlanii species featured on the new RM10 banknote is indigenous to Peninsular Malaysia and was first discovered in the Royal Belum Forest Reserve of the state of Perak in 2003.

To commemorate its discovery, this majestic flower was named after the Sultan of Perak, Sultan Azlan Muhibbuddin Shah ibni Almarhum Sultan Yusuff Izzuddin  Shah Ghafarullahu-Lah.


RM5 polymer banknote

Widlife

Featured on the new RM5 polymer banknote is the Rhinoceros Hornbill (Buceros rhinoceros), one of the largest and most magnificent hornbill species in the world.

Found in low densities throughout various rainforests in the country, this beautiful, broad-winged and long-tailed forest bird plays an important role in the customs and traditional ceremonies in Sarawak which is known as 'Bumi Kenyalang' or 'Land of Hornbills'.

Hornbill is also seen as a symbol of strength and courage by the native communities of Sarawak.



RM1 polymer banknote
Traditional Sport

Kite-flying is a popular traditional sport in Malaysia especially in Kelantan and Terengganu. Kite-flying is also traditionally a celebration of a good harvest which brings together the local communities in these states.

Amongst the best-known and most iconic Malaysian kites is the 'Wau Bulan' or Moon Kite which is featured on the new RM1.

The Wau Bulan, which is hand crafted from bamboo and paper, is also a popular decorative item that adorns the walls of Malaysian homes.


Sekian...

Read more...

Mimi's Adventures In NYC

>> Wednesday, December 21, 2011


Mimi's Adventures continue, this time in NYC, shopping for Christmas presents and desperately looking for Christmas lights in the city and the famous Rockefeller tree.

Read more...

Qistina Menari

>> Tuesday, December 20, 2011

Tarikh : 20hb Disember 2011 (Selasa)
Masa : 10.00 am
Lokasi : GSN JAYA SDN BHD, Seksyen 3 Shah Alam

video

Nur Iman Qistina atau nama panggilannya Qistina sedang menari semasa lagu "If You Are Happy" seperti di bawah ni dimainkan di YouTube.


Sekian...

Read more...

Mariah Spotted Shopping In Aspen


Yep, it's cold out there : Mariah Carey swaps open-toe heels for winter boots during shopping trip in Aspen.

She's known for being a bit of a diva.

But an outfit change during a shopping trip is excessive even for her.

So it can only be that Mariah Carey misjudged the freezing weather conditions in Aspen, Colorado, yesterday when she stepped out in open-toe heels and bare legs.

The singer was spotted doing some last minute shopping in Prada ahead of her first Christmas with eight-month-old twins Monroe and Moroccan.

She had started the spree with a black winter jacket that flapped open to reveal a bare chest.

But later the 41-year-old had changed into more seasonable winter boots and a floppy hat.

The singer and husband Nick Cannon usually go to Aspen for Christmas but didn't last year due to fears the high altitude may interfere with her pregnancy.

She still went away because she has to be somewhere with snow at Christmas.

"It's got to be snowy," she said at the time.

"I was considering staying in LA because we love it, but it's not the most seasonal of places. I need snow."

Mariah is in great shape after shedding more than 70 lbs since the birth of her children.

The "All I Want For Christmas" singer showed off her curvy body in London earlier this month.

Source

Read more...