Dinner with Taty & Hye

>> Wednesday, October 12, 2011

Pada pukul 09.00 pm tadi, Remy dan Taty iaitu kawan kolej Remy dulu ke Plaza Alam Sentral untuk ambil Hye yg sedang bekerja, tujuan kami adalah untuk dinner atau makan malam di Toran Cafe yg berlokasi di Seksyen 13 Shah Alam.

Dinner kami bertiga terbantut kerana kelewatan makanan disiapkan, bayangkan dalam masa satu jam makanan yg kami bertiga order masih x siap-siap lagi (tapi nasib baik lepas satu jam makanan siap).


Sambil makan, kami bertiga berborak dan melihat cerita Ben Ten yg ditayangkan di skrin putih yg disediakan di depan kedai makan tersebut dan setelah selesai segalanya kami bertiga ke destinasi wajib yg seterusnya iaitu Tutti Frutti yg terletak di Laman Seri Seksyen 13 Shah Alam.
Di bawah ni adalah Tutti Frutti yg telah dipilih oleh kami bertiga.Masing-masing tidak meninggalkan kesempatan untuk bergambar bersama Tutti Frutti.

Bergambar bersama sebagai kenangan di masa akan datang, hehe : D

Masing-masing dah kepenatan makan, so seperti biasalah x sah kalau x buat hal.
Disebabkan Hye punya kereta masih kat dalam parking Plaza Alam Sentral dan parking akan ditutup pada pukul 12.00 am, maka terpaksalah kitorang mengundurkan diri dari Tutti Frutti dan hantar Hye kembali ke Plaza Alam Sentral untuk ambil kereta dia.


Di Plaza Alam Sentral, kami bertiga berpisah bukan untuk selamanya tetapi untuk ke rumah masing-masing merehatkan usus perut yg telah penat memproses segala makanan yg telah disumbat oleh diri masing-masing.

Sekian...

2 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik October 14, 2011 at 6:06 PM  

tutti frutti mmg best....even agak mahal sikit....hehe


to my blog - Acapsuur (>,<)

RemyLC October 14, 2011 at 6:34 PM  

Asyraf, mmg best n harga blh tahan tp buah2an dia superb...

Post a Comment